Alla avskydde "Fifty shades of Grey" – utom Blondinbella

Alla avskydde "Fifty shades of Grey" – utom Blondinbella

"Fifty shades of Grey" gick inte hem hos biopubliken. De flesta avskydde den och kallade den "urusel". Men det fanns en person som inte höll med – Blondinbella.

Igår var det dags för galapremiären av omtalade filmen “Fifty shades of Grey”. Men den fick minst sagt taskig kritik. Det var nog inte någon som tyckte den var bra. Hänt var på plats på Rigoletto och förväntningarna var skyhöga. Men tyvärr verkade det alltså som att mer eller mindre alla blev besvikna. Under kvällen hörde vi uttalande som “sämsta skit jag sett”, “jag somnade flera gånger”, “urusel” med mera.

Skärmavbild 2015-02-13 kl. 11.01.32

Det finns i alla fall en person som gillar filmen…

Men det fanns faktiskt en person som tyckte den var riktigt bra – nämligen Blondibella. På sin blogg var hon översvallande och menade att det definitivt var en film väl värd att se:

“Jag ääääälskade 50 Shades of Grey! Lyssna inte på alla kulturnissar som säkert redan har sågat filmen nu på morgonen (den hade galapremiär igår) eller superfeminister som stör sig på Mr Greys dominans. Ja han är rätt störd Christian Grey men filmen är fantastisk! Det är inte ofta jag kan säga att filmen är BÄTTRE än boken men det var den. Det jag gillade var att Ana är betydligt tuffare och roligare än i boken där hon uppfattas lite lealös. Christian Grey var världens snyggaste och varenda miljö såg precis ut som jag hade tänkt mig när jag läste boken. Ni måste gå och se den!”

Blondinbella var nog ensam om att gilla filmen. Foto: All Over Press

Blondinbella var nog ensam om att gilla filmen. Foto: All Over Press

Vi är inte helt benägna att hålla med.

Mer måsteläsning:

12 citat av Blondinbella vi bara vill glömma

Häntbloggen: Här skäller Chris O’Neill ut Madeleine inför alla kroggäster

Gunilla Persson om misstankarna om bidragsfusket: “Jag hade ingen aning”

FRÅN FÖRSTASIDAN