ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

24-åriga VM-stjärnan får miljoner för sina bilder – svenskan berättar: ”Glimten…”

25 jul, 2023 
Gustav Motte
24-åriga VM-stjärnan får miljoner betalt för sina bilder – svenskan berättar: ”Glimten…”
24-åringen är VM:s största profil – men inte på planen.
För Alisha Lehmann har nämligen över 13 miljoner följare på sociala medier – och blir betald miljoner för sina bilder, skriver Expressen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jonna Andersson om VM: ”Vill gå så långt som möjligt”Brand logo
Jonna Andersson om VM: ”Vill gå så långt som möjligt”

VM i Australien och Nya Zeeland är i full gång! Efter ett nervigt möte med Sydafrika – så kör Sverige vidare i gruppspelen.

VM har däremot fler profiler än de svenska landslagshjältarna.

En av dessa profiler är Alisha Lehmann, 24, som spelar för Schweiz. Men det är inte främst hennes insatser på planen som fått människor att höja på ögonbrynen – utan hennes följarantal.

För 24-åringen har över 13 miljoner följare enbart på Instagram. Hon når ut till över 20 miljoner människor på sociala medier. Hon får dessutom en rejäl slant för sina sponsrade inlägg.

Enligt Expressen, som hänvisar till företaget Gracenote, får 24-åringen uppåt en miljon för ett enskilt inlägg på Instagram. Ett påstående som ska sättas i relation att Alisha Lehmann gått om tennislegenden Roger Federer.

”Uppenbarligen har jag mycket…”

För Sky Sports har Alisha Lehmann berättat om sin karriär på sociala medier.

Annons

– Uppenbarligen har jag mycket följare, men jag har aldrig drömt om det. Jag bara spelar och delar med mig av mitt liv. Jag ser inte mig själv som en person med mycket följare. Så klart är jag stolt över det, tillsammans med min fotboll, men det förändrar inget, berättar 24-åringen.

På frågan om hennes följarantal är en tillgång på planen svarar Alisha:

– Jag tänker inte riktigt på det. Jag tycker inte jag är bättre än någon annan.

Alisha Lehmann har spelat i brittiska West Ham ihop med svenska Filippa Wallén, 23, – som berättar om första mötet med Alisha Lehmann,

– Hon var den första spelaren som välkomnande mig. Det betydde jättemycket för mig, säger Wallén till Expressen och fortsätter:

– Jag har bara positiva minnen från henne. Framför allt i omklädningsrummet var hon en sprallig tjej. Hon tyckte om att folk drev med henne, hon hade glimten i ögat, säger Wallén.

Fotbollsstjärnans kärleksliv har också uppmärksammats. Hon har tidigare haft förhållande med fotbollsspelarna Ramona Bachmann, 32, och Douglas Luiz, 25, skriver Expressen och hänvisar till brittisk press.

FOTO: INSTAGRAM

Annons