Alicia Vikanders relationskris med maken Michael Fassbender

Alicia Vikander och Michael Fassbender

Alicia Vikander gifte sig med Michael Fassbender på Ibiza för 2 år sedan. Enligt nya uppgifter är äktenskapet redan på nedgång.

Den svenska Hollywoodstjärnan Alicia Vikander, 30, träffade kärleken i skådespelaren Michael Fassbender, 42, för fem år sedan. De blev ett par efter inspelningen av filmen Fyren mellan haven.

Paret var länge förtegna om sin förlovning och bröllopet, men 2017 avslöjades det att Alicia Vikander och Michael Fassbender blivit äkta makar under största hemlighetsmakeri på partyön Ibiza. Bröllopsgästerna bestod av familj och vänner och enligt Aftonbladet var säkerhetspådraget stort under vigseln.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här!

Nu rapporterar sajten Radar online att äktenskapet redan börjat gå utför. Detta endast två år efter det storslagna bröllopet på Ibiza.

– Deras äktenskap har haft så många upp- och nedgångar under en så kort tid, säger en uppgiftslämnare till sajten.

Relationen mellan Alicia Vikander och Michael Fassbender

När Alicia Vikander besökte Cannes nyligen ska hon ha varit utan sin make, något som gjorde henne gott, enligt uppgiftslämnaren.

– Alicia var så glad över att vara i Cannes och upprymd över att kunna vara sig själv, säger källan till Radar Online.

Varken Alicia Vikander eller maken Michael Fassbender har kommenterat ryktena om att förhållandet skulle vara på nedgång.

Senast Alicia Vikander skapade stora rubriker var i samband med rollen som Lara Croft i filmen Tomb Raider. Hollywoodstjärnan tvingades slita hårt på gymmet för att komma i den toppform som krävdes. Den svenska kändistränaren Magnus Lygdbäck var personen bakom upplägget.

– Jag var så otroligt imponerad över Alicias målmedvetenhet och arbetsmoral inför den här rollen, sa han i samband med att bilder på Alicia Vikanders superkropp blivit virala.

Hennes muskler fick fansen att minst sagt tappa hakan, något som blev tydligt i kommentarsfältet på Magnus Lygdbäck Instagram-konto.

”Herregud, det där är helt otroligt”, skrev en person vid tillfället.

”Inte en chans! Hon är helt otrolig”, skrev en annan.

”Herregud, vilket monster!”, ansåg en tredje.

FOTO: Matt Baron/REX, Jonathan Hordle/REX