Se bilderna från Alicia Vikanders romantiska smekmånad i Italien

I mitten av oktober gifte sig skådespelarparet Alicia Vikander och Michael Fassbender på Ibiza. Nu åker paret på en romantisk italiensk bröllopsresa och har bland annat besökt Bologna, Verona och Florens.

Den 14 oktober gifte sig svenska stjärnskottet Alicia Vikander, 29, med sin skådespelarkollega Michael Fassbender, 40. Vigseln ägde rum på Ibiza, dit familj och vänner flugits in för en hel bröllopshelg fylld med festligheter.

Annons:
Ring och prata gratis med killar och män på 020 – 900 444 – helt anonymt – dygnet runt!

Nu har det nygifta paret rest vidare i Europa, närmare bestämt till norra Italien– där de bland annat besökt orten Bologna, som är känd för sin goda mat och har gett rätten pasta bolognese sitt namn.

Givetvis passade makarna på att njuta av det italienska köket och besökte bland annat restaurangen Osteria del Capello i Bologna. Ett fan som besökt samma restaurang la upp en bild på paret på Instagram:

Alicia och Michael tog också in på ett romantiskt bed & breakfast i närbelägna kulturstaden Verona, platsen där Shakespeares Romeo & Julia utspelar sig. B&B:et heter Il Relais dell’Abbazia, ligger i stadens historiska kvarter och har endast tre rum som kostar mellan 135 och 165 euro per natt.

Paret passade även på att besöka vackra Florens i Toscana – och även där njöt de av den italienska maten, denna gång på restaurangen Trattoria I’Parione. Restaurangen har själv laddat upp en bild av paret på Instagram:

Paret träffades 2014 under inspelningen av filmen ”Fyren mellan haven”.

LÄS OCKSÅ: Bilderna från Alicia Vikanders lyxbröllop i Medelhavet

LÄS OCKSÅ: Första trailern med Alicia Vikander i ”Tomb raider” – se den här

Artikeln publicerades först på Femina och är skriven av Malin Karlberg.

Foto: IBL, Stella, Instagram