LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Alicia Vikander längtar hem till Sverige: "Jag saknar familjen!"

03 sep, 2015 
Lotta Hofström
Alicia Vikander gör succé i Hollywood! Men ofta längtar hon hem till vänner och familj, berättar hon för Hänt.
Annons

Svenska Hollywoodexporten Alicia Vikander, 26, är aktuell som berättarrösten i Stig Björkmans hyllade dokumentär “Jag är Ingrid”. Och precis som Ingrid Bergman drog Alicia iväg utomlands för en karriär på vita duken.

Exray Jag ar Ingrid (27)
Alicia Vikander på Dramatens höstpresentation i augusti. Foto: Cecilia Österberg

– Jag försöker träffa mina vänner och familj så mycket jag kan, det blir ett par gånger per år! Jag är fantastiskt glad över att vara hemma nu ett tag. Jag saknar dem enormt mycket, säger Alicia Vikander till Hänt.

Sedan ett par år bor Alicia i London, i samma stad som pojkvännen Michael Fassbender, 37. Men ofta längtar hon hem.

– Världen har ju förändrats sen Ingrid Bergmans tid, ha ha! Det märks när man hör hennes historia i dokumentären. Ingrid åkte båt i tre veckor över Atlanten. Idag är det fantastiskt att Facetime finns, man har verkligen möjlighet att hålla kontakt! Min mamma är väldigt bra på att skriva långa e-mail. Jag har två vänner som skickar vykort! Det som är fint med brev är att man skriver tankarna som kommer upp i ens huvud just då. Det är fint, avslutar stjärnan.

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons