TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Alice Stenlöfs markering mot Bianca Ingrosso

18 jun, 2020 
Linnea Lundgren
Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso var bästa vänner.
Men på senaste tiden har de inte setts tillsammans speciellt mycket.
Efter ett tårfyllt inlägg på Biancas vlogg väljer nu dock Alice att skicka en varm gest mot sin vän.
Annons

Intervju med Let's dance-aktuella Alice StenlöfBrand logo
Intervju med Let's dance-aktuella Alice Stenlöf

Bianca Ingrosso, 25 , och Alice Stenlöf, 24, var bästa vänner då de starta podcasten Alice & Bianca – har du sagt A får du säga B. Podcasten ökade snabbt i populäritet och snart var den en av Sveriges mest lyssnade.

För att fira sin framgång valde Alice och Bianca att ha en Showcast i Globen där deras lyssnare fick komma och se dem uppträda. Men den intensiva träningen inför den stora dagen tog hårt på vänskapsbanden och kort efter meddelade vännerna att podcasten skulle läggas ner.

– Jag var helt förstörd. Jag grät och grät och grät och var tvungen att åka hem och dra för alla gardiner. Jag mådde liksom illa för att jag mådde så dåligt, sa Bianca till mamma Pernilla Wahlgren i Wahlgrens värld då.

“Umgås inte mycket”

Och efter att inspelningarna slutat mattades kontakten mellan Bianca och Alice av. Anledningen till att de lade ner podcasten uppgav de var att de var tvungna att fokusera mer på sig själva och utvecklas åt varsitt håll.

Annons

I en vlogg berättar Bianca om hur vänskapen med Alice inte är vad den alltid varit:

– Vi är inte ovänner men vi umgås inte lika mycket idag. Jag saknar Alice och önskar att vi umgicks mer än vad vi gör och det är helt mitt fel, säger hon på sin Youtube-kanal.

Bianca Ingrosso i tårar

För bara någon dag sedan lade Bianca upp en vlogg där man såg den populära influencern i tårar. Anledningen bakom hennes sorg var ett besök hos psykologen där Bianca hade fått frågan om hon hade många vänner.

– Då frågade hon om jag kände mig ensam, vilket jag inte gör egentligen. Men så får jag såna här stunder… det här har ju jag valt själv, att inte umgås jättemycket med kompisar. Vilket leder till att alla inte hör av sig lika mycket, säger hon och fortsätter:

– Men så har man perioder som nu. Det är en lördag, alla är ute på folks lantställen. De badar, tar en AW mitt på dagen, de umgås, och jag sitter bara här. Och det här är också någonting som är ganska pinsamt att prata om, sa Bianca då.

Gammal vänskap dör aldrig

Men nu verkar Bianca muntras upp av en gammal vän. På en bild som Alice Stenlöf lagt ut på sin story sitter Bianca tillsammans med en grupp vänninor runt ett bort.

“Jag älskar sönder dom här”, skriver influencern tillbaka.

Visst att man kan växa ifrån varandra lite, men gammal vänskap är svår att ta död på.

Annons