Alice Stenlöfs nya barnbesked – efter avslöjandet om flickvännen

30 maj, 2023 
https://image.hant.se/bylinebild_1.png.jpg?imageId=9571655&x=22.388059701493&y=7.2916666666667&cropw=52.238805970149&croph=48.611111111111&width=1318&height=1318Frida Eklöf
Alice Stenlöf berättar om barnbeskedet
Alice Stenlöf bekräftade nyligen att hon har skaffat flickvän.
Nu kommer nästa glädjande besked från influencern.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Alice Stenlöfs besked om kärlekslivet
Alice Stenlöfs besked om kärlekslivet

Alice Stenlöfs, 26, kärleksliv har gått upp och ner under de senaste åren. I samband med att influencern och entreprenören medverkade i Let's Dance gjorde hon och expojkvännen Philip Wong slut efter att ha varit tillsammans i flera år.

Kort därefter blev Alice tillsammans med rapparen Jireel Pereira men efter att förhållandet tog slut för ungefär ett år sedan har hon lagt dejtandet på is.

Alice Stenlöf bekräftar romansryktena: ”Min flickvän”

– Det är den första tjejen jag har varit attraherad av på det sättet, sa Alice i podcasten Vad fan hände? när hon avslöjade relationen.

Annons

Alice Stenlöfs nya barnbesked – efter lyckan med flickvännen

Alice är just nu aktuell på tv-kocken och bakinfluencern Camilla Hamids Youtube-kanal, närmare bestämt i hennes Youtube-serie Halv åtta hos en Youtuber.

I serien får tittarna följa när fyra kända profiler lagar mat till varandra, och i den tredje säsongen gästas Camilla av influencern Nicole Falciani, entreprenören Hoda Mirza och självklart Alice Stenlöf och Camilla Hamid.

Det är under middagen som visas i seriens andra avsnitt som deltagarna diskuterar barn och familjelivet, som Alice ger ett och annat glädjande barnbesked.

Under middagen berättar Alice nämligen hur många barn hon vill ha i framtiden:

– Jag älskar barn. Jag vill ju ha typ fem barn, säger Stenlöf i videon och tillägger därefter lite skämtsamt:

Annons

– Det är väldigt lätt att säga så när man inte har några barn, säger hon.

Alice är den enda av de fyra som sitter runt matbordet som inte har några barn och när hon hör de andras historier inser hon att det inte bara är en dans på rosor att ha barn.

– Jag är den enda av gästerna som inte har barn och jag vill ju ha massa barn. Men nu efter att jag fått höra sanningen om hur det är att ha barn så vet jag inte riktigt hur nära i tiden jag ska skaffa barn. Vi kanske får vänta några år till, säger Alice.

FOTO: Youtube, Karin Törnblom/TT

Annons