Alice Stenlöf visar upp lyxlägenheten efter renoveringen

Alice hus

Influencern Alice Stenlöf har haft fullt upp med att renovera sin nya lägenhet sedan relationen med den tidigare sambon Philip Wong tog slut.
Nu flyttar hon äntligen in i sin egna lägenhet i centrala Stockholm.

Alice Stenlöf, 24, slog igenom på Youtube genom att vlogga om sitt liv. Hon fick mycket stöd och uppmärksamhet tack vare den före detta bästa vännen Bianca Ingrosso, 25. Bianca och Alice är idag fortfarande goda vänner, men inte på ett lika djupt plan som när de hade podcasten Har du sagt A får du säga B ihop.

Alice och Biancas podd blev så populär att de lyckades fylla hela Globen när de arrangerade sin liveshow, som de kallade för en showcast. Men sedan vännerna valde att sluta jobba med varandra har Alice haft andra projekt på gång. Hon var bland annat med och dansade i Let’s dance 2020 som gav henne ännu ett uppsving i karriären. Hon gjorde några imponerande danser tillsammans med danspartnern Hugo Gustafsson, innan de tyvärr fick lämna programmet. Det har även spekulerats kring huruvida hon och proffsdansaren skulle ha chans till romans.

– Det vet man aldrig!, sa Hugo Gustafsson till Hänt då.

Uppbrottet från Philip Wong

Sedan karriären drog igång har Alice alltid haft ex-pojkvännen Philip Wong, 26, vid sin sida. Men nyligen valde de att gå skilda vägar efter sex år tillsammans. Anledningen till uppbrottet var att Alice kände att hon ville fokusera mer på sig själv och utvecklas på egen hand.

Uppbrottet var tufft men det dröjde inte länge förrän Youtube-stjärnan hade gett sig ut i dejtinglivet igen. På senaste tiden har det spekulerats mycket kring att hon nu skulle ha funnit kärleken i artisten Jireel Lavia Pereira, 20.

Sedan uppbrottet från Philip har Youtube-stjärnan bott kvar i den gemensamma lägenheten, men det förändras nu när Alice äntligen fått tillgång till den nya.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Alice Stenlöfs nya lägenhet

Alice nya boende ligger centralt i Stockholms innerstad och hon har valt att bo högst upp i huset, så det är många trappor att gå upp för varje dag. Hon förklarar nämligen i sin senaste vlogg att hon ofta kommer vara andfådd när hon kommit hem, på grund av trapporna. Men det verkar inte göra henne något för nu har hon valt att lägga mycket pengar och verkligen satsa på sitt nya hem. När man flyttar hemifrån på riktigt vill man ofta inreda på sitt alldeles egna, unika sätt. Alice är inget undantag och valde därför att total-renovera hela lägenheten först innan det var dags för inflyttning.

På Youtube har följarna kunnat se hela processen och kommer nu även få följa med under inflyttningsprocessen. Nu visar hon upp att det är så gott som klart för att flytta in, det enda som inte är helt klart är hennes walk-in-closet. Den nyrenoverade drömlägenheten går nu i ljusa lyxiga toner med stora fönster, som ger mycket ljusinsläpp och en fin utsikt.

Alice Stenlöf lägenhet

Vardagsrummet och en skymt av balkongen. FOTO: Youtube

Alice stenlöfs tv

TVn i vardagsrummet. FOTO: Youtube

Alice Stenlöfs kök

Vardagsrum och kök. FOTO: Youtube

Alice Stenlöfs sovrum

Sovrummet. FOTO: Youtube

Alice Stenlöfs badrum

Badrummet. FOTO: Youtube

Alice Stenlöfs utsikt

Utsikten från walk-in-closet, som inte är riktigt färdig än. FOTO: Youtube

FOTO: Pontus Lundahl/TT, Youtube