LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Alice Stenlöfs avslöjande om kärleken – ärliga orden: ”Inte över mitt ex”

26 maj, 2023 
Alice Stenlöf
Alice Stenlöf gick nyligen ut med att hon dejtar en tjej.
Men i sin podcast berättar hon om sitt ex, och tiderna då hon fortfarande var hjärtekrossad.
Annons
Alice Stenlöfs relationer genom åren – så ser kärlekslivet ut idagBrand logo
Alice Stenlöfs relationer genom åren – så ser kärlekslivet ut idag

Profilen Alice Stenlöf, 26, har nyligen gjort en comeback i podcast-världen. Det är med nära vännen och nu mera kollegan Klara Elvgren, 31, som hon startar upp en ny podd under namnet Vad fan hände?.

I podcasten delar duon med sig av både glädje och sorg, och på senaste har det legat ett stort fokus på Alices kärleksliv. Nyligen bekräftade hon en ny romans i sitt liv – som för första gången är med en tjej.

Men i senaste avsnittet av Vad fan hände? talar influencern ut om en tid då hon hade det jobbigare med kärleken.

Alice Stenlöf talar ut om sitt ex: ”Överväldigande”

I podcasten delar Alice och Klara med sig av låtar samtidigt som de blickar tillbaka till färgstarka minnen.

Alice delar med sig av ett extra känslosamt minne. Det är från när hon nyligen hade gjort slut med ett gammalt ex, och vid tiden kände att hon inte var över personen.

– Men jag är inte helt över mitt ex. Och den här känslan av att så här, kan vi inte iallafall försöka vara vänner? Det här definitiva om att vi kommer aldrig ha något med varandra att göra igen, är lite för överväldigande att greppa, säger Alice och presenterar därefter låten hon ska spela:

Annons

– Och den här låten lyssnade jag på när jag var så här, vet du vad, jag är inte ledsen längre. Jag är lycklig i mig själv. Men jag är inte helt över mitt ex.

Vilket ex det är som Alice pratar om nämner hon inte, men den senaste offentliga relationen hon hade var med rapparen Jireel.

Så har Alice Stenlöfs kärleksliv sett ut

Ja, kärleken har gått både upp och ner för Alice. Hon har under åren haft två offentliga relationer som följarna fått ta en stor del av. Först med pojkvännen av många år, Philip Wong, och därefter med rapparen Jireel.

Som tidigare nämnt bekräftade Alice däremot nyligen att hon numera dejtar en tjej, hon har även benämnt tjejen som sin flickvän. Däremot har hon valt att inte gå ut med vem det är ännu.

FOTO: Youtube

Annons