LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Alice Stenlöfs reaktion på exet Philips romans med Antonija Mandir

21 jul, 2023 
Moa Risberg
Alice Stelföf
Alice Stenlöf och exet Philip Wongs gick skiljda vägar för tre år sen.
Nu pratar deras nya om relationerna efter uppbrottet.
– Det känns inte bra, säger Alice.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Alice Stenlöfs besked om kärlekslivetBrand logo
Alice Stenlöfs besked om kärlekslivet

Influencern Alice Stenlöf, 27, berättade nyligen att hon träffat en ny kärlek i podden Va Fan Hände? som hon har tillsammans med vännen Klara Elvgren.

I podcasten berättade Alice för ett tag sedan att hon för första gången blivit kär i en tjej, en känsla som hon aldrig känt för någon tjej tidigare.

Alice som varit sparsam med att dela med sig av bilder på flickvännen Amani Smith, publicerade nyligen den första bilden på paret. På bilden kunde man se hur paret kärleksfullt pussades på festivalen Lollapalloza i Stockholm.

Ett turbulent kärleksliv

Även om Alice kärleksliv haft sina toppar och dalar har hon varit väldigt öppen med att dela med sig om sina relationer och känslor för exen.

Innan Alice träffade den nya flickvännen Amani var hon tillsammans med artisten Jirell. Hon träffade honom fyra månader efter uppbrottet från hennes ex-pojkvän Philip Wong som hon blev tillsammans med när hon var 17 år gammal och hade ett förhållande med på sju år.

Annons

I det senaste podd avsnittet så gästades Alice och Klara av Philip, där de pratade om deras relation och om vad som hänt efter att deras relation på sju år tog slut.

Gillar inte exets val av dejt

I podden berättar Philip att han inte alls varit lika aktiv med dejtandet som exet Alice, då han bott utomlands under längre perioder och rest mycket.

Han berättar däremot att han träffade en av Alice influencer-kollegor under en kortare period, något som Alice själv säger att hon inte tyckte om.

Det är ingen mindre än influencern och Ex on the beach profilen Antonija Mandir, som Alice själv umgicks med när hon var ett par ihop med Philip.

I podden berättar de om händelsen.

– Du ringde ringde upp mig och sa jag vill bara kolla att allt är ”good” för du är den otroliga personen, och väldigt storsint. Även om du såhär har ingen skyldighet att göra det, o jag bara mm, det känns inte bra, säger Alice.

Efter det berättar Philip om hur det kom sig att han och Antonija träffades.

Annons

– De här bara var något som hände, otippat från alla håll och kanter, vi träffades ute ett par gånger och bara snackade skit, sen gick det från där, säger Philip.

– Vi umgicks inte många gånger men i tidningarna och allt så såg det ut som vi var ett par, säger Philip.

Alice kommenterar sedan känslorna efter beskedet från exet och berättar att hon slutade följa Antonija efter händelsen.

– Även om jag är den som har gjort slut och vi har gått i sär, så har jag ändå en sådan känsla av att när det var någon som jag var bekant med så fick jag en sådan: "Nej han är min" och jag tyckte inte att det var as nice att du träffade henne faktiskt men jag har ingen rätt att säga nånting, säger Alice.

FOTO: YOUTUBE

Annons