Alice Stenlöf om tuffa tiden efter uppbrottet med Philip Wong

Alice Stenlöf och Philip Wong

Alice Stenlöf och ex-pojkvännen Philip Wong gjorde slut i våras.
Månader efter uppbrottet öppnat nu influencern upp om den tuffa tiden som väntade efter relationens slut.
– Jag har liksom tappat all form av glow i mitt ansikte, gått ner i vikt, jag har liksom inte kunnat äta, säger Alice i en video på Youtube.
Intervju med Let's dance-aktuella Alice Stenlöf
Slå på ljud

Influencern Alice Stenlöf, 24, har under våren varit aktuell i TV4:s Let’s dance. Tillsammans med proffsdansaren Hugo Gustafsson, 22, dansade Alice vecka efter vecka i underhållningsprogrammet.

Tuffa uppbrottet med Philip Wong

I samband med att Alice fick lämna tävlingen gick hon ut med det tunga beskedet att hon och tidigare pojkvännen Philip Wong, 26, beslutat sig för att bryta upp.

Alice och Philip hade då varit tillsammans i sex års tid och därav spenderat hela sina vuxna liv ihop. Uppbrottet visade sig ta hårt på Alice som berättade om känslorna över den avslutade relationen i en Youtube-video. I videon där Alice syntes gråtandes berättade hon att hon valt att avsluta relationen för att utvecklas ensam.

Nya orden om måendet

Sedan uppbrottet har Alice fortsatt att dela med sig av uppdateringar gällande sitt liv. Hon har bland annat köpt sin drömlägenhet och syns ofta glad på sina sociala medier. Men i en ny video avslöjar nu Alice att den senaste tiden har varit tuff.

– Det var ett tag sedan vi pratade såhär och jag har under den perioden ärligt mått väldigt upp och ner. Och jag tror att ni förstår att det är en omställning för mig att plötsligt vara singel och ha massa förändringar som är nu, säger Alice och fortsätter:

– Det har varit mycket ångest och mycket jobbiga perioder som absolut har gått upp och ner. Jag har varit jätteglad ena stunden och andra stunden varit jättejättenere. Men nu känns det skönt för att jag känner att jag kommit till en plats där jag är lycklig.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

”Jag har liksom inte kunnat äta”

Alice menar att hon idag mår bättre men att den senaste tiden varit en berg-och dalbana.

– Jag börjar hitta tillbaka till någon form av balans i mitt välmående. Vilket jag absolut inte tar för givet för det har varit en, det känns som en evighet av känslor som varit upp och ner. Jag har liksom tappat all form av glow i mitt ansikte, gått ner i vikt, jag har liksom inte kunnat äta. Jag har inte kunnat fokusera på jobb, säger hon.

Hon avslutar med att försäkra följarna om att hon mår bra idag och förklarar att anledningen till att hon tidigare inte kommenterat sitt mående är på grund av att hon inte själv vetat hur hon känt.

FOTO: Youtube/Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN