Alice Stenlöf om nya relationen med ex-pojkvännen Philip

Alice och Philip

Efter sex år tillsammans har Alice Stenlöf och Philip Wong bestämt sig för att göra slut.
I en ny video på Youtube berättar Alice och situationen med ex-pojkvännen.
– Vi gör det här på vårt sätt, säger hon.
503 Service Unavailable

Under våren har TV4-tittarna fått följa Youtube-profilen Alice Stenlöf, 23, i Let’s dance. Efter ett par veckor blev det Alice tur att lämna programmet och med tårar i ögonen tackade hon för sig efter att ha tillägnat en dans till sin pappa.

– Jag är så glad jag fick göra den här speciella dansen som sista dans till min pappa. Det betyder så mycket att få göra en tillägnad dans, sa hon då.

Strax efter att Alice tvingats lämna Let’s dance 2020 la hon upp en känslosam  Youtube-video där hon berättar att relationen med Philip Wong är över. Det forna paret höll ihop i över sex års tid och hade nyligen köpt en lägenhet ihop, som Alice nu istället ska bo i själv.

– Det är en situation där jag, framförallt jag, känner att jag behöver en erfarenhet av att vara en vuxen människa och behöva klara mig själv utan att ha den tryggheten som han är för mig, sa hon i videon.

Alice Stenlöfs nya ord om uppbrottet

Häromdagen la Alice Stenlöf upp en ny video på sin Youtube-kanal där hon återigen pratade om sina känslor kring uppbrottet från Philip.

– Just nu känns allting bara väldigt tomt. Men det är en del av livet också, sa hon i denna.

Men trots att Alice och Philip har gått skilda vägar syns de fortfarande tillsammans en hel del, vilket har fått hennes följare att undra om de har återförenats. Nu väljer Alice att berätta om situationen med ex-pojkvännen.

– Ni är många som frågar om jag och Philip är tillsammans igen eftersom han är med och tränar och vi bor ihop. Nej det är vi inte. Men vi är oavsett bästa vänner och respekterar varandra och tycker om varandra väldigt mycket, säger Alice Stenlöf  och fortsätter:

– Vi gör det här på vårt sätt och det är att göra det så ostelt som möjligt och vi vill ju umgås med varandra. Det har ingenting med vår kärlek till varandra att göra.

FOTO: Youtube

SENASTE NYTT!