LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Alice Stenlöf om åldersskillnaden med flickvännen Amani Smith

05 jul, 2023 
Moa Risberg

Alice Stenlöf gick nyligen ut i sin podd och berättade om sin nya kärlek.
Hon avslöjade att hon för första gången fått känslor för en tjej.
Nu kommenterar hon åldersskillnaden till flickvännen.

Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Alice Stenlöfs relationer genom åren – så ser kärlekslivet ut idagBrand logo
Alice Stenlöfs relationer genom åren – så ser kärlekslivet ut idag

Infuencern Alice Stenlöf, 27, berättade nyligen i podden Vad Fan Hände? som hon har tillsammans med influencer-kollegan Klara Elvgren, att hon träffat en ny kärlek.

Alice berättade då att det var första gången som hon hade blivit kär i en tjej. Till en början höll hon den nya relation väldigt hemlig för sina följare och var sparsam med detaljer om den nya tjejen hon dejtade.

Under den senaste tiden har Alice flickvän allt oftare synt till på hennes sociala medier. Första gången som hon visade upp flickvännen var på sin 27-årsdag. Alice delade med sig av en bild där man kunde se paret kärleksfullt stå och hålla om varandra i solnedgången när de var ute tillsammans på camping.

Flickvännen bekräftade relationen

Nyligen gick musikfestivalen Lollapalooza av stapeln i Stockholm. Under festivalen delade paret med sig av flera inlägg, bland annat publicerade Alice den första puss bilden på henne och flickvännen Amani Smith. På bilden kunde man se paret stå framför publikhavet.

Annons

Även flickvännen Amani Smith, som undvikt att publicera något om paret sedan spekulationerna startade kring relationen, publicerade för första gången ett inlägg på henne och Alice. Även det från festivalen Lollapalooza som de var på tillsammans.

Alice om ålderskillnaden till flickvännen

I det senaste avsnittet av podden Vad Fan Hände? kommer det upp en fråga från Alice podd-kompanjon, Klara kring den nya kärlekens Amanis ålder. Alice stannar då upp och tystnad uppstår, innan båda två utbryter i skratt.

– Men de kan du väll droppa eller, du dejtar ju också yngre, säger Klara.

– Jag dejtar yngre, säger Alice till svar.

– Ja men det är det nya Alice, jag känner mig yngre när jag är med John.

Efter ytterligare skratt och avvikande från Klaras frågor svarar hon tillslut.

– Hon är några år yngre, men ålder är bara en siffra, säger Alice Stenlöf.

Alice som nyligen delade med sig av de första bilderna på paret när det firade hennes födelsedag, fyllde i juni 27 år och är alltså född 1996. Alice flickvän Amina Smith är fyra år yngre och föddes i februari år 2000, vilket gör henne till 23 år gammal.

Samma åldersskillnad var det till Alice ex-pojkvän, artisten Jireel som också är född år 2000.

FOTO: Instagram

Annons