TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Alice Stenlöf bryter tystnaden om Jireel

19 sep, 2020 
AvLovisa Ström
Alice Stenlöf och Jireel
Romansryktena mellan Alice Stenlöf och rapparen Jireel Pereira har gått heta hela sommaren.
Nu bryter Alice tystnaden om rapparen för första gången.
”Riktigt bra”, skriver hon.
Annons
Allt om Alice StenlöfBrand logo
Allt om Alice Stenlöf

Alice Stenlöf, 24, är ett namn som stora delar av svenska folket känner till vid det här laget. Hon är idag en av Sveriges främsta influencers och har på bara några år gjort en riktig raketkarriär. Hon började med att blogga om mode och skönhet för att strax därefter träffa Bianca Ingrosso som hon sedan startade podcasten Alice och Bianca – Har du sagt A får du säga B med. Framgången var ett faktum och bara två år efter lanseringen av podcasten stod vännerna tillsammans i Globen och hade deras egna showcast för 10 000 människor. Men förutom en händelserik karriär har Alice även haft ett händelserikt kärleksliv på senaste tiden.

Det var i maj som Alice avslöjade att hon och hennes dåvarande pojkvän Philip Wong hade bestämt sig för att gå skilda vägar efter sex år tillsammans. Då Alice och Philips kärlek utåt sätt alltid verkat oerhört stark kom uppbrottet som en chock för många, och i en video på hennes Youtube-kanal berättade hon därför om beslutet:

Annons

– Det är en situation där jag, framförallt jag, känner att jag behöver en erfarenhet av att vara en vuxen människa och behöva klara mig själv utan att ha den tryggheten som han är för mig, förklarar hon i videon.

Romansryktena med rapparen Jireel

Men det dröjde inte länge innan romansryktena började gå heta om influensern. Under sommaren var det nämligen flera uppmärksamma följare som noterade att Alice och rapparen Jireel Lavia Pereira la upp bilder på Instagram från exakt samma platser, och dessutom var det flera som sa att de även hade sett duon ihop på den grekiska ön Rhodos. Detta gjorde följarna otroligt nyfikna och snabbt började det spekuleras flitigt i både Alice och Jireels kommentarsfält kring om de dejtar eller inte.

Är det sant att du är tillsammans med Alice Stenlöf?”, skriver bland annat en följare på Jireels Instagram.

Varken Alice eller Jireel kommenterade deras relation under sommaren, och därför var det många som blev exalterade när Alice förra veckan berättade att hon skulle avslöja en hemlighet i hennes nästa vlogg. Direkt hoppades följarna på att avslöjandet skulle handla om hennes relation till rapparen, men när det sedan visade sig handla om något helt annat var det många som uttryckte sin stora besvikelse.

Annons

Förhoppningarna var skyhöga när man trodde att videon handlade om att hon skulle svara på ryktena om henne & Jireel, faan då kanske nästa gång”, skrev en följare under videon.

Alices nya ord om Jireel

Men nu lägger Alice ut något om rapparen för första gången. Det är i samband med Jireels nya låt Ditt fel, som han släpper med artisten Miriam Bryant, som Alice lägger upp en story om låten och skriver:

”En annan riktigt bra grej med den här fredagen.”

FOTO: TT 

Annons