Alexandra Zazzis ord om livsförändringen efter skilsmässan

Alexandra Zazzis ord om livsförändringen efter skilsmässan

Förra året genomgick hon en skilsmässa.
Nu berättar tv-kocken Alexandra Zazzi om flytten till Stockholm från Göteborg.
– Alla som har varit med om en skilsmässa vet hur det är, säger hon till Hänt.

I höstas sågs tv-kocken Alexandra Zazzi, 52, kämpa mot kilona i Biggest Loser VIP i TV4. 25 kilo lättare nådde hon ändå inte riktigt hela vägen fram utan förlorade mot Erik Hörstadius, 54.

Strax efter hennes medverkan i programmet kom dock ett tråkigare besked – Alexandra Zazzi och hennes Peter Jademyr valde att gå skilda vägar efter 26 år tillsammans. De träffades på en dykarkurs i Thailand 1992 och gifte sig 2006.

Förra hösten lämnade man in skilsmässopappren. Hon var öppen med sin skilsmässa på sin Instagram-sida och stödet var stort.

”2018 var ett år tvära kast. Jag har fann mig själv igen under våren och sommaren genom Biggest loser och en härlig styrka och självkänsla surrar fortfarande i mig … men jag tappade min livskamrat någonstans på vägen. Av anledning utanför min makt har Peter och jag valt att separera”, skrev hon bland annat på Instagram förra året.

När Hänt träffar tv-kocken berättar hon att hon har flyttat ifrån Göteborg.

– Jag har flyttat till Stockholm, förut bodde jag i Göteborg.

Hur känns det?

– Det har varit bra, jag är ju från Stockholm från början så det har väl varit lite som att flytta hem kan man säga.

Trivs bra på Kungsholmen

Anledningen till flytten var just skilsmässan.

– Jag skilde mig, så det är en den tråkiga delen. Och alla som har varit med om en skilsmässa vet hur det är.

Alexandra Zazzi berättar att hon flyttade till Stockholm för ett halvår sedan och att hon nu känner att hon funnit ro i den nygamla hemstaden.

– Nu har jag hamnat rätt.

Vart bor du i Stockholm?

– Nu bor jag på Kungsholmen och trivs bra.

På frågan hur det har gått med träningen efter Biggest Loser Vip säger hon att det har funkat bra att hålla sig till de hälsosamma rutinerna som hon fick lära sig.

– Det har funkat jättebra med den biten. Jag trivs bra med allt det. Men det har varit tufft att gå igenom en separation efter 26 år tillsammans. Men träningen har funkat, allt med maten har funkat. Jag lever som jag lär lite grann, säger hon.

Foto: Ola Axman/ Karin Törnblom / TT

Senaste nytt