Alexandra Zazzi avslöjar kärlekslyckan efter skilsmässan

Alexandra Zazzi

2018 bestämde sig Alexandra Zazzi och Peter Jademyr för att gå skilda vägar.
Nu avslöjar tv-kocken att hon har hittat kärleken på nytt.

Stjärnkocken Alexandra Zazzi, 54, blev känd för svenska folket genom sin medverkan i Expedition Robinson 1998. Hon är den första kvinnan som har tagit hem vinsten i dokusåpan och tack vare sin strålande insats i programmet tog Alexandras karriär raketfart därefter. Genom åren har hon lagat mat i diverse tv-sammanhang, bland annat Köket på TV4.

2015 var Alexandra med och tävlade i Kockarnas kamp. Tre år senare dök hon upp i rutan igen, då i Biggest loser VIP. 25 kilo lättare landade hon på en andra plats i tävlingen.

Under inspelningen av Biggest loser genomgick Alexandra en tuff period privat. I mars 2019 avslöjade stjärnkocken att hon och Peter Jademyr, 54, bestämt sig för att skiljas efter 26 år som gifta.

Skilsmässan från Peter Jademyr

I ett inlägg på Instagram berättade Alexandra Zazzi om känslorna inför separationen.

”Jag tappade min livskamrat någonstans på vägen. Av anledning utanför min makt har Peter och jag valt att separera“, skrev hon då.

I och med skilsmässan bestämde sig Alexandra för att lämna Göteborg bakom sig och flytta tillbaka till Stockholm. Beslutet var långt ifrån enkelt, eftersom hon har två söner som är bosatta i Göteborg.

”Men en ljusglimt i mörkret är mina bröder med familj och vänner i Stockholm. Just nu hanterar jag en milstolpe i livet. Något tar slut och något nytt kommer säkert att ta vid“.

Flytten efter separationen

När Hänt pratade med Alexandra Zazzi i höstas hade hon nyligen gjort sig hemmastadd på Kungsholmen i Stockholm.

– Jag är ju från Stockholm från början så det har väl varit lite som att flytta hem kan man säga, sa hon då.

Biggest loser-resan blev viktigare än Alexandra någonsin hade kunnat tänka sig och under den tuffa tiden har träningen varit en stor hjälp.

– Det har varit tufft att gå igenom en separation efter 26 år tillsammans. Men träningen har funkat, allt med maten har funkat. Jag lever som jag lär lite grann.

Alexandra Zazzis kärlekslyckan

I en intervju med Aftonbladet avslöjar tv-kocken nu att hon har träffat kärleken på nytt efter skilsmässan från Peter Jademyr.

– Det finns definitivt en Mr X i mitt liv som jag mår väldigt bra med och som gör mig väldigt glad, säger hon till tidningen.

Mannen som Alexandra har träffat är inte en offentlig person och därför väljer hon att hålla hans identitet hemligt tills vidare.

– Han är inte riktigt van vid media och vill inte utsätta honom för det, säger Alexandra Zazzi.

FOTO: Charlotte Brunzell/TT, Patrik Österberg/TT

Senaste nytt