Alexandra Rapaports hårda ord till barnen: "Jag äger er så håll käften!"

Ord och inga visor! Skådespelerskan Alexandra Rapaport är en sträng mamma till barnen Elmer och Blanca.

Just nu är skådespelerskan Alexandra Rapaport, 44, dubbelt aktuell. Dels spelar hon i pjäsen “Marodören” på Dramaten och dels ser vi hennes i kriminalserien “Gåsmamman” på Kanal 5. I den senare gestaltar hon en tuff kvinna vars man är inblandad i en massa drogaffärer och när han mördas tar hon upp kampen mot både polis och maffia.

alexandra-rapaport-barnuppfostran

Just nu ser vi Alexandra Rapaport i Kanal 5-serien “Gåsmamman.”

Men Alexandra är lika tuff privat som hon är i serien. Framförallt när det gäller barnuppfostran. I podcasten “Livshjulet” avslöjar hon sina tankar kring det:

– Jag tänker att det är bra med vissa ramar så man inte uppfostrar barnen till skitungar som tror de kan bete sig hur som helst. Jag tror inte att det är bra för barn att inte ha regler. Sen tycker jag det är svårt med gränser och man får ju helt klart välja sina strider, säger hon.

alexandra-rapaport-barnuppfostran-1

Alexandra har barnen Blanca och Elmer med maken Joakim Eliasson.

Tillsammans med maken Joakim Eliasson, 46, har hon sonen Elmer, 8, och dottern Blanca, 4, och barnen är vid det här laget vana vid mammans hårda ord:

– Jag har fött dig, jag äger dig, håll käften! kan det låta enligt Alexandra, men hon säger att barnen bara skrattar åt det.

Foto: Stella, IBL, Kanal 5

Senaste nytt