Alexandra Nords första ord om okända skönhetsingreppet

Alexandra Nord

Celebrity Ex on the Beach-profilen Alexandra Nord har genomgått flertal skönhetsingrepp.
Nu avslöjar hon det kanske mest ovanliga ingreppet som hon har genomgått för att förändra sitt utseende.

Dplays:s Celebrity Ex on the Beach är i full gång och det är både kärlek och bråk om vartannat i säsongen som just nu sänds. En av deltagarna som medverkar i programmet är Alexandra Nord, 28, som tidigare setts i både Bachelor, Middag med mitt ex och Paradise hotel.  Med dessa program i bagaget är hon van vid att se sig själv på tv, i alla möjliga situationer.

Hoten efter tv-programmet

Men denna gång har Alexandra mötts av starka reaktioner från tittarna. På sin Youtube-kanal har hon tidigare berättat om det näthat som hon utsätts för under sin pågående programmedverkan.

– Elaka kommentarer, det får man ganska mycket av och det är mycket skitsnack om mitt utseende och så. Men det sväljer jag, det raderar jag bara, säger Alexandra i videon.

Något som Alexandra däremot tycker är viktigt att sätta stopp för, är de hot som hon mötts av.

– Det är fruktansvärt, ingen förtjänar att få näthat och hot överhuvudtaget. För hot är läskigt.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Ovanliga skönhetsingreppet

På Alexandras sociala medier är hon öppen med att hon genomfört flertal skönhetsbehandlingar. Även om detta är något som hon också fått motta kritik för, så väljer hon att berätta om de ingrepp som hon gjort. Nyligen var det en nyfiken följare som frågade henne om hon hade gjort fillers i sin haka eller sina käkben, varpå Alexandra bestämde sig för att avslöja det ovanliga ingreppet som hon genomfört.

”Jag har gjort ett trådlyft”, skriver Alexandra.

Behandlingen innebär att man går in med trådar under huden och gör ett lyft. Detta visar sig var det skönhetsingrepps om helt enkelt passar Alexandra bäst, då hon tidigare testat sig fram och inte blivit nöjd.

”Har gjort fillers förut men tyckte att jag såg för bred och fyrkantig ut. Har även provat att lägga i hakan men det såg jättekonstigt ut på mig så jag gillar inte fillers i käklinjen eller i kindbenen, då jag provat det också. Däremot kan jag rekommendera trådlyft som inte är något medel du sprutar in i kroppen och inte heller en permanent operation”, förklarar hon.

Alexandra Nords Instagram story

Foto: Instagram

FOTO: Dplay/Youtube