Artikeln innehåller reklamlänkar

Alexandra Nilssons talar ut om kravet på pojkvännen

Alexandra Nilssons talar ut om kravet på pojkvännen

Alexandra Nilssons följare har ställt henne mot väggen – när ska hon och Andreas ta nästa steg? Nu svarar bloggerskan med att ställa krav på pojkvännen.

Det var i början av förra året som Alexandra “Kissie” Nilsson, 27, avslöjade att hon hade träffat någon som fick hennes hjärta att slå dubbelslag. Via dejtingappen Tinder hade hon fått kontakt med Andreas Hellmers, 36, och även om det inte var kärlek vid första ögonkastet så har känslorna växt.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

“Vi sågs några fler gånger och hade väldigt kul, men jag var inte kär (även om Andreas tror jag föll blixtfort haha)”, skrev bloggerskan tidigare om deras trevande inledningen på relationen.

Idag bor de tillsammans och Andreas förekommer ofta i hennes sociala medier.

Alexandra Nilssons följare uppfattar dem onekligen som så pass långt fram i relationen att de nu börjat undra om när paret ska ta nästa steg. Och på Instagram storys svara den framgångsrika bloggerskan på frågorna alla undrar över. Bland annat om de inte ska gifta sig snart.

– Det är faktiskt helt upp till honom! För jag skulle aldrig fria. Låter kanske konstigt? Men jag har en önskan om att det ska ske på det traditionella sättet, skriver Alexandra Nilsson.

Därefter väljer hon att svara på en annan återkommande fråga: när de ska skaffa barn. Det är en fråga som Alexandra Nilsson velat i, men nu är hon tvärsäker:

– Jag vill inte heller fundera på barn innan jag är gift.

Huruvida Andreas Hellmers vill ha barn eller inte inom en nära framtid nämner inte Alexandra, men om han skulle vilja det är det onekligen dags att börja spåna på ett frieri.

Alexandra Nilsson är en av Sveriges största bloggare och influencers.

Alexandra "Kissie" Nilsson och pojkvännen Andreas Hellmers.

Alexandra "Kissie" Nilsson på röda mattan på premiären av "Swedish Dicks".

Alexandra "Kissie" Nilsson poserar på Aftonbladets gala Rockbjörnen.

Alexandra "Kissie" Nilsson dansar på Idol efterfesten, 2016.

Alexandra "Kissie" Nilsson har varit en populär bloggare i snart 10 år. Här är hon 2012.

Alexandra "Kissie" Nilsson 2011.

LÄS OCKSÅ: Ilskan mot Kissie efter nya inlägget om pojkvännen Andreas: ”Så oproffsigt”

LÄS OCKSÅ: Alexandra Nilssons barnbesked upprör följarna: ”Blir livrädd”

FOTO: Ibl, Instagram

 

FRÅN FÖRSTASIDAN