TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Alexandra Nilssons oro efter kroppsförändringen: “Besviken”

05 aug, 2019 
https://image.hant.se/image-4948149?imageId=4948149&width=1320&height=689
Lina Arvidsson
Alexandra Kissie Nilsson om skadade foten
Bloggerskan Alexandra Nilsson har i sommar varit på en USA-resa tillsammans med sin pojkvän Andreas Hellmers. I en video på Youtube berättar Alexandra nu att det inte bara varit roligt under resan – hon har också gjort sig illa.
Annons
Allt om Alexandra NilssonBrand logo
Allt om Alexandra Nilsson

Bloggerskan Alexandra Nilsson, 28, har haft en sommar full av resor, både inom Sverige och utomlands. I Sverige har influencern besökt bland annat Ystad och Bollnäs, men senast var hon i Florida tillsammans med pojkvännen Andreas Hellmers, 37.

I en vlogg berättar nu Alexandra Nilsson om sin USA-resa – som bjudit på en hel del äventyr.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men Alexandra har också haft otur. Under resan har hon nämligen skadat sig. I ett videoklipp från en solstol berättar bloggerskan hur hon flera gånger tidigare gjort illa sin fot.

– Ni vet ju att jag har gjort illa foten ganska många gånger nu, säger Alexandra Nilsson i vloggen. Hon fortsätter:

– Först var ett ben i min fot visade sig vara av, men det var ingenting att göra åt det. Skulle man operera foten skulle det vara stor risk att den spricker. Sen tappade jag ju datorn på foten när jag var i Bollnäs.

Nu, berättar Alexandra Nilsson, har hon gjort illa foten ännu en gång. Under USA-resan ramlade hon.

Annons

– Det är som att foten bara viker sig, säger hon.

Hon berättar också att det är ganska vanligt att hon ramlar nu för tiden och att hon därmed vrickar fötterna ofta.

– Det är som att fötterna bara viker sig under min kropp. Det känns som att min kropp pallar inte trycket. Det känns som att den viker och ger med sig och jag känner mig lite besviken på min egna kropp. Det känns som att den inte orkar mer, säger hon.

Bloggerskan har uppsökt läkare efter besvären

Alexandra Nilsson har varit hos en läkare och kollat upp foten. Trots detta känner hon sig orolig.

– Jag känner att när jag kommer hem till Sverige från USA så måste jag kolla det ordentligt. Fan, hörni! Just nu har jag faktiskt ganska ont och jag hoppas verkligen att det går över, säger hon i vloggen.

Alexandra Nilsson och pojkvännen Andreas Hellmers har varit ett par sedan 2017. I somras började de leta efter en lägenhet tillsammans. I ett inlägg på sin blogg har hon berättat om bostadsjakten.

”Det vi vet är att båda vill ha minst fem rum, sen om det är ett hus eller lägenhet beror helt på vad vi hittar. Radhus går fetbort för oss då vi inte vill ha grannar så pass nära. Stora ytor, bra förvaring och en härlig uteplats av något slag är saker vi kikar efter extra mycket. Så letandet forsätter men i en högre takt nu, sen får vi se när det händer något. Kanske redan nu i sommar, kanske i höst. Eller innan årsskiftet”, skriver Alexandra Nilsson.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Youtube

Annons