Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Alexandra Nilsson om mystiska smärtan: ”Hur sjukt?”

29 okt, 2018 
AvAgnethe Alm
Alexandra Kissie Nilsson mystisk skada i foten
I närmare ett halvår har Alexandra ”Kissie” Nilsson haft ont i sin vänstra fot utan att veta varför. Nu har hon fått svaret på sin mystiska smärta.
Annons

Bloggaren Alexandra ”Kissie” Nilsson, 27, har under en tid besvärats av en ömhet och värk i sin ena fot, vilket hon har berättat om på sin blogg. Det tog dock närmare ett halvår innan Alexandra tog tag i att kolla upp vad hennes mystiska smärta berodde på. Nu har hon fått svar.

– Jag gick och röntgade den här foten i veckan som var och vet ni vad det visade sig? Att jag har brutit ett litet ben i min fot och att det är den som ligger och ”skvalpar runt” där inna. Så det är därför jag har ont, för att jag har brutit en liten del utav foten. Hur sjukt är inte det? säger Alexandra Nilsson i en video på Youtube.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Det var under sommaren som Alexandra råkade ramla och då också skadade foten. Hon berättar att det var mitt på ljusa dagen och att marken var helt plan när hon föll. I videon visar hon upp sin vänstra fot och berättar att knölen på insidan av den foten är större än på hennes högra fot.

Annons

– Här i sitter det alltså ett ben som är löst. Och det jobbiga med det här är att jag behöver fixa det här, för jag har ju ont. Det liksom ömmar och vissa dagar gör det mer ont än andra. Så jag måste gå till en ortoped och eventuellt boka in en operation för det här, säger hon och fortsätter:

– Det känns ju såhär ”åååh, gud vad tråkigt”. Jag orkar inte operera en fot, för då kommer jag ju behöva ha något slags gips på och inte kunna gå ordentligt. Men samtidigt är det ju fördelaktigt att göra det nu när vintern kommer. Det är ju skittråkigt att vara gipsad, eller skadad, under sommaren.

Alexandra Nilsson är märkbart chockad över att hon gått runt med en bruten fot och inte märkt det förrän flera månader senare.

– Jag har alltså gått runt med en bruten fot i ett halvår nästan. Hur sjukt är inte det? avslutar hon.

Alexandra ”Kissie” Nilsson – ”Då förlovar vi oss”: 

FOTO: Ibl, Youtube

Annons