LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Alexandra Louthanders stora förändring efter Biggest Loser VIP

04 dec, 2018 
Lina Arvidsson
Alexandra Louthander efter Biggest loser VIP
Farmen-profilen Alexandra Louthander har kämpat mot kilona i Biggest Loser VIP i TV4. Nu visar hon upp sin nya kropp på Instagram – och följarna häpnar.
Annons

Alexandra Louthander, 27, tävlade i TV4:s dokusåpa Farmen förra året där hon kom på tredje plats. I år har hon synts i Biggest Loser VIP där hon jagat kilon tillsammans med Gunilla Persson, 59, Alexandra Zazzi, 52 och Kalle Moraeus, 55.

I Biggest Loser VIP tävlar kändisarna om vem som kan gå ner mest i vikt och under några intensiva veckor ägnar deltagarna sig åt träning, kost och tävlingar.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I programmet berättar Alexandra Louthander för tränaren Mikael Hollsten att hon tidigare varit en typisk jojobantare. För ett år sedan gick hon upp mycket i vikt.

– Jag tror ändå att många kan känna igen sig. Kanske inte så extrem som jag är, men det är jättemånga som håller på med jojobantning och har gjort det sedan tonåren. Det är ett jättestort problem bland unga, sa Alexandra Louthander då till Mikael Hollsten.

När hon märkte att hon gick ner i vikt genom att sluta äta utvecklade hon en ätstörning.

Annons

– Då kunde jag börja hetsäta och även har jag haft att jag har spytt ibland, berättade hon i programmet.

Alexandras ord gjorde Mikael Hollsten berörd och han markerade starkt mot det hon sagt.

– Att stoppa fingrarna i halsen det är ett sådan övertramp på din egen hälsa och respekten för din kropp och det är jätteallvarligt att du kan gå så långt, sa han då.

https://www.instagram.com/p/Bq13au3HRgK/

Visar nya kroppen på Instagram

I ett inlägg på Instagram poserar nu Alexandra Louthander i bikini och visar upp upp sin kropp efter sin medverkan i Biggest Loser VIP.

Jag har gått ner 19 kilo men mer ska det bli“, skriver hon i en kommentar.

Bland hennes följare är det många som ger peppande kommentarer.

Bra kämpat och så snygg du är“, skriver en följare.

Det är också följare som ber om tips för att gå ner i vikt, något Alexandra gärna delar med sig av.

Det har varit tufft, framför allt att i mitt fall göra det på “rätt” sätt. Träna och äta bra och få till balansen. Men när resultaten kommer och man känner hur mycket bättre man mår så är det lättare att kriga på. Mitt bästa tips är att inte se det som ett quick fix, utan vilja hålla det långvarigt“, skriver Alexandra Louthander i en kommentar.

FOTO: Instagram, TV4

Annons