LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Svenske hockeystjärnan ryter ifrån: ”Gått över gränsen”

31 jul, 2023 
Alexander Wennberg och frun Felicia ryter ifrån efter kommentarerna.
Alexander Wennberg, 28, har fått utstå kommentarer om sitt utseende.
Nu ryter NHL-svensken och frun Felicia ifrån.
”Förekommit videos som passerat gränsen”, skriver hon på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

William Karlsson firade Stanley Cup-segern med sonen i pokalenBrand logo
William Karlsson firade Stanley Cup-segern med sonen i pokalen

Alexander Wennberg har spelat i NHL, världens bästa hockeyliga, i tio säsonger och är en firad stjärna som dessutom spelat både VM och OS för det svenska landslaget.

Just nu tillhör han klubben Seattle Krakens, men samtidigt har han fått uppmärksamhet av helt andra orsaker än sin idrott.

Tidigare har 28-åringen fått kommentarer på TikTok om sitt utseende, något han och hans familj inledningsvis tog med ro.

Felicia Weeren Wennberg

Flickvännen Felicias ord

Men nu menar flickvännen Felicia Weeren Wennberg att kommentarerna övergått från beundran till sexuella trakasserier efter att personer skrivit om sina sexuella fantasier som inkluderar stjärnparet.

Jag har haft problem att hantera det här, för jag är för att vi ska lyfta fram kvinnor och deras sexualitet. Samtidigt har det förekommit videos som passerat gränsen mellan att beundra hans skönhet och att vara sexuella trakasserier”, skriver hon på Instagram Story enligt Expressen.

Annons

Hon menar att det aldrig skulle accepteras om en man behandlade en kvinna på samma sätt som Alexander Wennberg behandlats på sociala medier.

Alexander Wennberg: ”Bitit mig i tungan”

NHL-stjärnan uttalar sig också om kommentarerna han tvingats utstå, enligt Expressen.

Som mediatränad har jag bitit mig i tungan i stället för att uttala mig, men det har gått för långt när det har börjat dyka upp vidriga kommentarer på min frus Instagram, under bilder på vårt barn. Anledningen till att min fru uttalat sig och inte jag är helt enkelt att hon gör det bättre och är modigare än mig

FOTO: INSTAGRAM

Annons