TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Alexander Skarsgårds sexskada efter mötet med världsstjärnan

06 apr, 2016 
Hänt
Alexander Skarsgård och Margot Robbie hade det naket och tufft under inspelningen av "The legend of Tarzan".
Annons

Alexander Skarsgård, 39, må vara Djungelns konung i nya “The legend of Tarzan“, men han har hittat en matchande Jane.

Hans huvudroll i den kommande storfilmen har väckt stor uppmärksamhet i Hollywood. Men när den heta sexscenen med motspelerskan Margot Robbie, 25, skulle spelas in gick något snett.

När de filmade scenen bad regissören, David Yates, Robbie smälla till Alexander för att göra det hela mer trovärdigt. Men hon var så stark i nyporna att det resulterade i ett rejält blåmärke.

– Mitt under kärleksscenen sa jag till Robbie “Smäll till Alex när ni har sex, ge honom en smäll”. Det var ett väldigt jordnära, sensuellt ögonblick där hon njöt av sexet med Alex. Förmodligen var detta det enda blåmärke han fick under inspelningen, säger regissören till Huffington Post.

Alexander Skarsgård hade allt tränat upp sin kropp inför denna roll.

Den australiensiska skådisen Margot Robbie har i tidigare intervjuer sagt att hon inte ville ha en svag kvinnoroll. Och Skarsgård är nöjd med sin “Jane”.

– Det var viktigt att det inte skulle kännas föråldrat eller förlegat, med den typiska attityden att “den tuffe killen måste rädda den stackars flickan”. Du måste känna att hon är tuff och självständig och med Margot i rollen får du det, säger Alexander till Entertainment Weekly.

Margot Robbie och Alexander Skarsgård är intima i denna storfilm.

Av Ninna Bengtsson
Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons