LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Alexander Skarsgård köper lyxlya – i kändishuset

28 aug, 2017 
Hänt
Den nyblivne singeln Alexander Skarsgård har skaffat sig en lyxig ungkarlslya mitt i New York City. Spana in den coola våningen som gick loss på över 18 miljoner kronor(!) nedan.
Annons

Alexander Skarsgård blev singel i somras efter att ha dejtat Alexa Chung i ett par år och nu har skådespelaren köpt en lyxig ungkarlslägenhet i anrika East Village i New York. Enligt sajten Mansion Global var den Emmy-nominerade skådespelaren inte den enda som var intresserad av våningen i townhouset. Han ska därför ha betalat 2,3 miljoner dollar (motsvarande drygt 18,3 miljoner svenska kronor) för sitt nya hem, vilket var 300 000 dollar (cirka 2,4 miljoner kronor) mer än vad säljaren efterfrågade.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Lägenheten om drygt 100 kvadratmeter ligger högst upp i huset och består av ett sovrum, ett vardagsrum, kök och badrum. I lägenheten finns originalgolv i trä, tidstypiska takbjälkar, öppen spis, takfönster samt tillgång till en takterass.

Det röda tegelhuset är byggt på 1800-talet och har under de senaste åren lockat flera kända boenden. Skådespelaren Parker Posey ska ha bott i Skarsgårds lägenhet fram till år 2008 och skådespelaren Chloë Sevigny ska ha bott i husets bottenvåning fram till år 2013.

Spana in Alexander Skarsgårds nya ungkarlslya nedan!

Foto: Compass, IBL

Artikeln publicerades först på Cafe.se.

Text: Nanna Von Knorring

Annons