LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Alexander Skarsgård höll sig nykter i åtta månader: "Sedan söp jag ner mig"

27 jun, 2016 
Hänt
När inspelningen av "Tarzan" var klar i USA drog Alexander Skarsgård till Söderstadion och drack för kung och fosterland.
Annons

Tarzan”-aktuelle Alexander Skarsgård, 39, säger i en intervju med Cafè att han periodvis dricker för mycket men att det absolut inte ska röra sig om något missbruk. Ur familjen Skarsgård har det vuxit fram många framgångsrika talanger men familjen har också präglats av en del missbruk.

– Jag drack inte en droppe på åtta månader när jag gjorde ”Tarzan”. Visst, sen åker jag hem och super ner mig på Söderstadion men sen försvinner jag i åtta månader och gör annat, fortsätter han.

”Tarzan”-aktuelle Alexander Skarsgård låg i hård träning för att få dessa magrutor.

Både mamma My Skarsgård, 59, och yngre brodern Gustaf Skarsgård, 34, har under många år levt med alkoholmissbruk. Idag är båda nyktra och Alexander ser deras ställningstagande som inspirerande. Han är medveten om att perioddrickandet” inte är det ultimata för någon som bär på alkoholistgener, men tror sig ändå ha hittat en balans.

Annons

– Jag vet inte om det är en så hälsosam balans men det är någon typ av balans i alla fall, avslutar han.

Bröderna Gustaf och Alexander Skarsgård håller ihop i vått och torrt.

”The Legend of Tarzan” med Alexander i huvudrollen har Sverigepremiär den 11 juli.

Av Caroline Ego
Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons