Alexander Salzberger har fått en son: "Så jävla stolt"

Det blev en Omar. 30 dagar i Phuket-paret Alexander Salzberger och Disa Östrand har välkomnat sin son.

Den 1 december blev skådisparet Alexander Salzberger, 30, och Disa Östrand, 29, föräldrar till en pojke.

Alexander Salzberger och Disa Östrand på ett kändisvimmel 2013. Foto: IBL

Alexander Salzberger och Disa Östrand på ett kändisvimmel 2013. Foto: IBL

– I morse vid 4 tiden kom vår son Omar till världen. 3 700 g och 50 cm! Så jävla stolt och imponerad av världens finaste Disa. Alla mår bra. Lite trötta men bra mår vi, skriver Alexander på Instagram.

Kända vänner i filmbranschen såsom som Joel Kinnaman, 36, Vanna Rosenberg, 42, och Daniel Espinosa, 38, var snabba med att gratta.

– Han är så fin att jag blir tokig!! En riktig stjärna!! Grattis igen bästa pappan, skriver exempelvis Helena af Sandeberg, 44.

“Bron”-aktören Henrik Lundström, 31, hade en egen speciell hälsning.

– Tuffing!!! Jaaaaa härligt min bror!! Puss på er allihop. Jag ska lära han allt en farbror kan! Rock and roll. Underbart.

Skådisparet som har varit ihop i tre år flyttade i augusti till en ny lägenhet i Enskededalen. Där bor även Disa Östrands dotter Selma, 7, från en tidigare relation.

I höst har Alexander varit aktuell i uppsättningen En fröjdefull jul på Statsteatern i Stockholm. Disa kunde vi se i den Guldbaggebelönade filmen Känn ingen sorg från 2013.

Tidigare i år var både hon och sambon i Thailand i sex veckor för att jobba med nya säsongen av tv-serien 30 dagar i Phuket, där de spelar ett par.

 

SENASTE NYTT!