Alexander Rybak singel – bekräftar uppbrottet från flickvännen

Alexander Ryback och Julie

Den norska artisten Alexander Rybak och Julie Gaarud Holm blev ett par för tre år sedan. Nu väljer de att gå skilda vägar.

Alexander Rybak, 33, och Julie Gaarud Holm, 24, blev tillsammans 2016 och florerade en hel del tillsammans på varandras Instagram. Nu avslöjas det att  har lyckat tagit slut och paret går nu skilda vägar.

Alexander Rybak blev namnet på allas läppar efter vinsten i Eurovision song contest 2009 med låten Fairytale. Efter 2009 fortsatte artisten med musiken och släppte ett nytt album, deltog i svenska Let’s dance och ställde senare också upp i 2018 års upplaga av Eurovision med låten That’s how you write a song och landade då på en sjundeplats.

Kärleken mellan det norska paret Alexander och Julie började för tre år sedan genom dejtingappen Tinder. Han beskrev då att kärleken var spännande och att den gjorde honom glad.

– Vi har varit tillsammans i några månader nu. Hon gör mig glad och jag är väldigt kär. Vi har antytt lite på Instagram så att fansen blir vana vid det, avslöjar han till God Kveld Norge, enligt TV2.no.

Uppbrottet blev känt i tisdags och sedan dess har varken Alexander eller Julie lagt upp någonting i sina sociala medier-kanaler. Norska Se och hör har utan framgång försökt nå Alexander Rybak för en kommentar.

Alexander Rybak råkade ut för en stalker

Fyra år innan Alexander Rybak hittade kärleken var han med om en väldigt obehaglig upplevelse. Han blev nämligen förföljd av en kvinna som vägrade lämna honom ifred. Detta resulterade i att han skrev låten Leave me alone.

– Det är en sann historia om en kvinna som reste runt halva jorden för att stå och vänta på mig utanför min dörr. Hon har skickat mig över 600 mejl och det verkar som att hon alltid lyckas få tag på mina telefonnummer, skrev han på sin egen hemsida vid tillfället.

Han förklarade vidare att han ändå var imponerad över stalkerns ansträngning och att han någonstans var tacksam över att händelserna ledde till en ny låt.

– Jag måste ge henne kredd för sitt hårda arbete för att ständigt ta reda på var jag var någonstans. Jag anser mig själv lycklig att uppleva detta. Det är vanligtvis något du bara ser på filmer. Jag var så inspirerad att jag var tvungen att skriva en sång om det.

FOTO: Andreas Fadum/TT, Instagram

Senaste nytt