Artikeln innehåller reklamlänkar

Alexander Kronlund om livsändringen med hustrun Rebecka

I Nemo Hedéns podcast berättar Alexander Kronlund om sitt nya liv som småbarnspappa och gift.

Det var bara en månad sedan Idoljuryns Alexander Kronlund, 46, råkade avslöja i direktsändning att han gått och gift sig med sambon Rebecka Zetterberg Lagerström, 27, som även är mor till hans son Frans, 8 månader. Makarna gifte sig borgerligt den 7 april och vigselförrättare var Miljöpartiet-politikern Marja Sandin-Wester, 71.

Men nu avslöjar den framgångsrike låtskrivaren och jurymedlemmen, som idag lever ett stadgat liv med frun och barnet, att han var en riktig Don Juan under sin uppväxt, det berättar han när han gästar podcasten Nemo möter.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

– Jag var inte ute efter att lägra, men min personlighet, min stil… det bara blev så och det var ett sätt att… jag var jävligt desperat på att få vara nära någon. Det är självklart så att det har med bekräftelse och tomhet att göra, för många av de där gångerna har jag knappt varit närvarande eller tyckt om det. Man gör det och det känns sorgligt och tomt.

Idag är han dock lycklig och harmonisk småbarnspappa. Låtskrivaren beskriver sig själv som pappa:

– Jag är oerhört tursamt närvarande. Tursamt genom att jag kan vara närvarande, för att de som gnäller på pappor på 30-talet, att de inte var närvarande. Det var inte något de valde så ofta de papporna. Men nu med moderna tider. Jag har ett privilegierat jobb och eftersom jag äldre har jag ingen karriär att stressa över. Så det är perfekt för mig. Jag har tid och råd att vara med min son. Jag har varit med honom nästan varje dag och han är åtta månader. Det är underbart.

Trodde aldrig han skulle få egna barn

Att bli pappa kom dessutom som en rejäl överraskning för Alexander:

– Jag var helt säker på att jag inte skulle få barn. För innan den relation jag har nu, de tjejerna jag träffade var så pass mycket äldre än jag ofta, så de hade redan. Jag var bonuspappa till 12-åringar. Jag har alltid dragits till äldre tjejer sedan jag var liten. Så kom det då som en slags gudomlig intervention, en situation där jag blev uppraggad av en tjej, för så var det faktiskt, som var mycket yngre. Jag tyckte att det var ovant och besvärande i början, framför allt i mina PK-kretsar.

Faktum är att han innan han träffade Rebecka var helt inställd på att aldrig någonsin få egna barn:

– Innan kom det inte alls på fråga, fast jag alltid haft ett sug, älskar att vara med barn, alla mina kompisars barn och är gudfar hit och dit. Plötsligt var det möjligt för att min kvinna i den åldern att det gick att få barn. Så det var en jävla tur det. Ibland känner man hur ödet tränger sig på. Jag ska ha ett barn och så bara: ”Varsågod, här har du världens härligaste och roligaste tjej och hon vill också ha barn.”

Alexander har jobbat och skrivit låtar till världsartister som Britney Spears, 36, Demi Lovato, 26, Ariana Grande, 25, gruppen Fifth Harmony och svenskarna Robyn, 39, och Tove Lo, 31.

LÄS OCKSÅ: Alexander Kronlunds hemliga bröllopslycka – råkar avslöja sig i Idols direktsändning

LÄS OCKSÅ: Babylycka: Alexander Kronlund har blivit pappa

FOTO: IBL

Senaste nytt