Alexander Kronlund oigenkännlig – bilden visar förändringen

Alexander Kronlund oigenkännlig – bilden visar förändringen

Äntligen har Idol 2020 dragit igång, och juryn består som flera tidigare år av Anders Bagge, Nikki Amini, Kishti Tomita och såklart Alexander Kronlund.
Men visst har något hänt med Alexander utseendemässigt? I alla fall om vi kikar tillbaka några år!
Allt om Alexander Kronlund
Slå på ljud

Alexander Kronlund, 48, en av de jurymedlemmarna i Idol-juryn, har en minst sagt lång meritlista. Ja, han har ju inte direkt sparat på krutet när det gäller att arbeta, vilket gör hans plats i Idol-juryn mer eller mindre självklar.

Musikgeniet har arbetat med kända namn som popgruppen N’SYNC, superstjärnan Britney Spears, Demi Lovato och Ariana Grande.

Men nu sitter han som sagt i den berömda Idol-juryn som gör succé även i år. Men, som många andra tv-program har även Idol blivit lite annorlunda från vad det brukar. Orsaken är den pandemi som pågår och coronavirusets spridning. Dock blir såklart säsongen av, men med strikta restriktioner som följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Alexander Kronlund Idol

FOTO: Ola Axman/TT

Stora förvandlingen

I SVT:s nya tv-program Det svenska popundret får tittarna ta del av olika musikhistorier. I avsnitt tre, Hitkrattan och Cheirongubben, så dyker ett välbekant ansikte upp!

Avsnittet handlar om när diskoteken tar över dansgolven på 70-talet, och vissa DJ:s lade grunden för nutida svenska låtskrivarfenomenet.

– Med den växande skaran artister i studion så behövs det även fler låtskrivare. Åter igen visar Dennis Pop sin blick för att hitta talang, när ingen annan ser den. Han ger okända låtskrivare som Alexander Kronlund chansen, säger programledaren i programmet.

Och till ära visas en kort filmsnutt när Alexander Kronlund står stolt vid mikrofonen och bränner av en trudelutt.

Alexander Kronlund

FOTO: SVT

Vilket år som videon är inspelad när Alexander sjunger en snutt är oklart. Men något som går att konstatera är att det inte är supernytt! Lite yngre och betydligt mycket längre hår! Men visst ser man att det är han.

Alexander Kronlund förändring

FOTO: SVT

Men när det väl blev dags för premiär av Idol 2020 så såg Alexander Kronlund ut som sitt ”vanliga jag”. Tur det, annars kanske det hade blivit en enorm förvirring i jurypanelen?!

FOTO: Mattias Hansson/TT, SVT

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

FRÅN FÖRSTASIDAN