LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Alexander Hermanssons bröllop var en känslostorm: "Jag började gråta hejdlöst"

18 apr, 2016 
AvLina Tidén Sundin
Deras sex månader långa väntan är över. Nu är Alexander och Caroline äntligen herr och fru Hermansson.
Annons

Alexander, 24, och Caroline, 19, Hermansson träffades på en gudstjänst i Malmö 2014. Nu har de även lovat varandra evig trohet i kyrkan. Lördagen den 16 april gifte de sig i närvaro av släkt och vänner som hade tagit sig ner till Malmö för deras skull.

alexander-hermansson-caroline-hermansson
Alexander Hermansson och Caroline Hermansson gifte sig i Malmö.

– Nu har vi längtat varje dag efter att få vara gifta sen ett halvår tillbaks då jag friade, så det är en stor lättnad att vi äntligen är man och hustru nu. Vi känner oss så trygga med varandra och tanken på framtiden. Livet är så spännande och vi är otroligt tacksamma att få växa ihop såhär tidigt i livet, skriver SVT:s barnprogramledare i ett mejl till Hänt.

Ingångsmarschen “Can you feel the love tonight” var hämtad från deras favoritfilm “Lejonkungen” och fick Alexander Hermanssons ögon att tåras i väntan på sin brud. Paret hade inte setts på 48 timmar före vigseln.

– Sen när portarna öppnades och min Caroline klev in så tappade jag andan och började gråta hejdlöst med ett leende haha. Mottagningen på kvällen bjöd på lagom många men riktigt vackra tal, god mat och ett härligt flamsigt dansgolv.

Nu väntar en spännande tid för makarna. Inte minst med tanke på den kommande smekmånaden i höst.

– Vi har inte bestämt destination men vi är riktigt sugna på Sydafrika, Kapstaden! Carro har varit där och försöker stup i kvarten att sälja in hur bra det var där till mig, berättar Alexander.

Foto: Alex Wayne

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons