LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Alexander Hermansson och Caroline har fått en son

14 jul, 2020 
Alexander Hermansson
Alexander Hermansson och hustrun Caroline har fått sitt första barn! Det är en överlycklig Alexander som berättar om lyckan över att ha blivit pappa till sonen Hiro.
Annons
SVT-profilerna har fått en sonBrand logo
SVT-profilerna har fått en son

SVT-profilerna Alexander Hermansson och hustrun Caroline har fått en son. Det är på Instagram som Alexander nu delar med sig av den glada nyheten.

”Han är ute! Alla vi är friska och lyckliga!”, skriver en överlycklig Alexander på sin Instagram story.

Alexander Hermansson och Caroline har fått en son

När Hänt pratade med Alexander förra veckan berättade han om känslorna över att snart bli pappa för första gången.

– Det är superroligt, känns helt fantastiskt. Jag har bara gått runt och varit jättetaggad och nervös den senaste månaden. Det pendlar mellan att jag är exalterad som inför julafton, fast upphöjt i hundra, och att jag inte riktigt kan förstå det, sa Alexander Hermansson då.

Sanningen om annorlunda namnvalet

Sonen heter Hiro, något som makarna bestämt sig för redan innan den lille kom till världen.

Annons

– Det är ett japanskt killnamn. Jag är själv kvartsjapan. Vi har pratat om namn fram och tillbaka nästan från det att vi träffades. Det är många namn som haft med på en lista men släppt. Till slut kände vi att det bara var en djungel och att vi inte visste vilket namn som var fint eller inte, säger Alexander Hermansson till Hänt och fortsätter:

– Men vi fastnade för Hiro, lite för att hylla den japanska delen av släkten också. Det känns helt rätt, och vi tycker om när det är lite annorlunda också.

Alexanders framtidsbesked om Sommarlov

För sjunde året i rad ser vi Alexander Hermansson i SVT:s Sommarlov. Men eftersom att sonen nu kommit till världen kommer tittarna att få sakna honom i tv-rutan en tid framöver.

I tio dagar kommer han att ta ledigt från jobbet, för att vara hemma med Caroline och Hiro.

Under våren har vi kunnat följa Caroline och Alexander i egna SVT-serien Alex och Carro. I serien får tittarna bland annat hänga med på när makarna berättar om den glada nyheten för sin familj.

I höst fortsätter serien, och då får tittarna hänga med på bebisgos!

Annons