LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Alexander Hermansson återförenad med Caroline och sonen Hiro

22 jul, 2020 
Alexander och Caroline Hermansson
Alexander och Caroline Hermansson blev förra veckan föräldrar till sonen Hiro.
Efter att Caroline tvingats ligga kvar på sjukhuset fick Alexander inte möjlighet att träffa varken hustrun eller den nyfödda sonen. Men nu visar sig familjen ha återförenats och lyckan är total.
”Det har varit en fantastisk blandning av eufori och panik”, skriver Alexander till Hänt.
Annons
Alexander Hermanssons bebislyckaBrand logo
Alexander Hermanssons bebislycka

SVT-profilerna Alexander Hermansson, 28, och Caroline Hermansson, 24, fann varandra under våren 2014. Alexander befann sig i Malmö för att börja på SVT:s Barnkanalen när han träffade Caroline i en kyrka, som han besökte i hopp om att få nya vänner. Kärlek uppstod och ett år senare gick Alexander ner på knä och friade till sin Caroline.

Stora familjelyckan efter sonens födsel

År 2016 gifte sig paret och för cirka en vecka sedan blev de föräldrar till sonen Hiro. Paret gick ut med den stora nyheten genom ett inlägg på Instagram. Under en bild på hela familjen samlad uttryckte Alexander sin stora lycka över familjens nya tillskott.

När Hänt pratade med Alexander bara dagar innan sonens födsel, berättade han om förväntningarna kring att ta sig ann den nya rollen som pappa.

– Det är superroligt, känns helt fantastiskt. Jag har bara gått runt och varit jättetaggad och nervös den senaste månaden, sa Alexander Hermansson då.

Annons

Men förlossningen visade sig varit allt annat än enkel, den hade nämligen pågått i hela 14 timmar och avslutats med sugklocka. I ett inlägg på Instagram skrev Alexander att paret nästintill gav upp och hoppades på kejsarsnitt men att Caroline kämpade på och tillslut kunde föda naturligt.

Tuffa tiden efter förlossningen

Efter förlossningen väntade ytterligare en utmaning för paret. På grund av pandemin och de restriktioner som råder på sjukhusen fick Alexander inte träffa sin nyfödde son, mer än under några timmar. Caroline behövde nämligen stanna kvar på sjukhuset, tillsammans med sonen, medan Alexander tvingades att åka hem. På Instagram har SVT-profilen berättat om de tuffa dagarna som varit, utan hustrun och Hiro.

”Tiden har helt stannat och det här har varit en mental prövning av rang”, skriver han.

Han förklarade för följarna att saknaden var enorm och hoppades att familjemedlemmarna skulle få lämna sjukhuset snarast.

Annons

Återföreningen med familjen

Alexanders önskan visade sig slå in för på söndagsförmiddagen visade sig familjen plötsligt vara återförenad. I en uppdatering på Instagram story syntes Caroline och Alexander vara ute på promenad tillsammans med Hiro.

Premiärturen i vagnen”, skriver Alexander och filmar sonen som ligger sovandes i barnvagnen.

När Hänt når Alexander berättar han om känslorna kring att återförenas med hustrun och sonen.

”Jaa äntligen!!!! Så efterlängtat. Nu är han en vecka gammal och det känns fortfarande som att vi är i en dröm. Jag är så stolt över oss tre, det har gått jättebra och Hiro är så snäll mot oss så. Jag var mest nervös inför att få för lite sömn och det har redan börjat, haha. Men känslan av att vara behövd kompenserar tröttheten”, skriver Alexander i ett meddelande.

Paret njuter nu av bebisbubblan och Alexander trivs väldigt bra i sin nya roll som pappa.

”Superhäftigt. Man är taggad på varje dag. Så glad! Det har varit en fantastisk blandning av eufori och panik”.

Alexander Hermansson
Foto: Instagram

FOTO: Anders Wiklund/TT/Eero Hannukainen/TT

Annons