Alexander D'Rosso nya ord om relationen med Sara Bolay i CEOTB

Alex D'rossos nya ord om relationen till Sara Bolay i CEOTB

Alexander D'rosso och Sara Bolay hittade varandra i Ex on the beach 2018.
Kort därefter gick de skilda vägar, men möttes igen i Celebrity Ex on the beach 2020.
Nu avslöjar Alex med nya ord hur deras relation ser ut idag.
– Vi är inte bästa vänner, säger Alex D'rosso till Hänt i en intervju.
Celebrity Ex on the beach
Slå på ljud

Så snart Dplays succéprogram Celebrity Ex on the beach 2020 hade premiär så drog även intrigerna igång. Årets säsong har lockat till sig en hel del tittare eftersom det händer en hel del och endast är kända ansikten medverkar.

Programmet spelades in hösten 2019 i Brasilien och en av de personerna som tittarna kan känna igen sedan tidigare är Sara Bolay från Uppsala som nu bor i Dubai.

Sara Bolay, 28, Dubai/Uppsala, Ex on the beach 2020

FOTO: Dplay

Anledningen till att Sara är med i Ex on the beach är för att hon älskar att befinna sig utomlands.

– Jag älskar att vara utomlands. Det är därför jag också bor utomlands. Och Ex on the beach är som att vara på en lyxig resort. Det är god mat, du bor på ett lyxigt ställe, det är inte Robinson om man säger så, säger Sara till Hänt i en intervju med ett leende och fortsätter:

– Det är fest och du får åka på härliga dejter.

Sara om kärleken i Ex on the beach

Sara Bolay har medverkat i programmet tidigare och en av de säsongerna hittade hon den tidigare kärleken Alex D’rosso. De har dock gått skilda vägar och Sara Bolay är idag tillsammans med Haidar Juma som hon träffade för första gången i Celebrity Ex on the beach 2020.

– Jag är svartsjuk av mig. Jag är speciell när det kommer till att dejta mig. För mig är det jätteviktigt med trygghet, speciellt om man bor i två olika länder. De två senaste personerna som jag dejtat som varit med i tv har ju bott i Sverige medan jag har bott i Dubai, och det har varit riktigt jobbigt, medger Sara för Hänt i en intervju och fortsätter:

– Och det är ju jobbigt oavsett om personen heter Alex D’rosso eller Haidar Juma.

Haidar Juma, 26, Stockholm, Ex on the beach 2020

FOTO: Dplay

Alex om relationen med Sara Bolay

Men vad vore kärlek utan lite vägbulor? Nämligen var Sara Bolays vistelse i Brasilien inte endast en dans på rosor. Dagen då exet Alex D’rosso klev in i huset var det ingen Sara Bolay som hurrade.

I programmet framgår det att ex-paret inte pratat med varandra sedan de gick skilda vägar, vilket ledde till att Alex kände att de hade en del att prata om när de väl sågs. Detta var dock något som Sara inte alls höll med om.

När Hänt träffade Alex D’rosso inför premiären av Celebrity Ex on the beach 2020 så berättar han om tiden med Sara men också hur relationen dem emellan ser ut idag.

– Jag och Sara har haft en bergochdalbana. Vi var aldrig tillsammans men vi hade en ganska intensiv relation, säger Alex till Hänt i en intervju och fortsätter:

– Det var egentligen från förra säsongen som vi träffades och sen när vi kom tillbaka så åkte jag och hälsade på henne fram och tillbaka i Dubai.

Alex förklarade att det blev lite knepigt då de bodde tillsammans i flera veckor och sedan var de ifrån varandra en längre tid.

– Den här skillnaden blir väldigt väldigt stor. Speciellt också för att hon är en väldigt emotionell människa som kan gå från ett till hundra väldigt snabbt, menar han.

Alex D'Rosso, 29, Stockholm, Ex on the beach

FOTO: Dplay

Hur är din och Saras relation idag?

– Vi är väl inte bästa vänner, men vi är inte ovänner heller. Varken eller. Men det har varit mycket sämre än vad det är idag i alla fall, avslutar Alex D’rosso med ett leende till Hänt.

FOTO: Dplay, Eero Hannukainen/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN