LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Alex och Caroline Hermansson ser fram emot att bli föräldrar

19 aug, 2017 
AvOla Brising
Alex och Caroline Hermansson gifte sig för ett och ett halvt år sedan och ska leda barnprogrammet "Fixa bröllopet" tillsammans. Nu ska tv-paret bilda familj.
Annons

Alex Hermansson, 25, blev känd för fyra år sedan genom den våghalsiga Youtube-gruppen “Rackartygarna” som hade ett konto med över 60 miljoner totala visningar.

2014 sadlade Alex om till att bli programledare och göra barn-tv. Året därpå var han med i ”Let´s dance” på TV4 och han har fortsatt att framför allt göra barnprogram för SVT Barnkanalen.

Sin fru Caroline, 21, mötte han sommaren 2014 på en gudstjänst i Malmö. I maj året efter flyttade han ner till henne i Malmö. De förlovade sig.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag var väldigt redo för det kapitlet i mitt liv. Redan när jag var 12-13 längtade jag efter att skaffa familj. Jag har aldrig förstått poängen med att leva ett galet singelliv, har Alex tidigare berättat för Hänt.

Sedan 2016 är de dessutom herr och fru Hermansson.

– Vi gifte oss för ett och ett halvt år sedan, berättar Alex när Hänt träffar honom och Caroline på SVT:s Höstpresentation.

Sedan dess har makarna kommit ännu närmre varandra på alla tänkbara sätt. I höst leder de till exempel barnserien”Fixa bröllopet” tillsammans i Barnkanalen. I programmet får barnen makten att bestämma allt om sina föräldrars bröllop. Föräldrarna får inte veta något förrän på bröllopsdagen och det blir allt från djungelbröllop till skräckbröllop.

Annons

– Vi lyckades arrangera alla teman barnen valde, säger Caroline Hermansson.

Än så länge har de inga barn själva, men paret längtar efter att bli föräldrar.

– Ja. Vi ser fram emot den tiden, säger Alex Hermansson.

– Vi vill ha barn, instämmer hans fru.

Makarna säger att de gärna skulle låta sina egna framtida barn arrangera det om de förnyar sina löften.

– Vi älskar att spexa och skämta till det så absolut. Det hade varit en häftig grej för säsong tio av det här programmet då vi har jubileum, säger Alex Hermansson med ett leende.

För det där med att blanda privatliv och jobb verkar de inte ha några som helst problem med. Förutom att de leder ”Fixa bröllopet” tillsammans i höst tar Caroline nu över Alex gamla program ”Fredagskväll med Alex”.

– Nu heter det bara ”Fredagkväll” och det är jag som leder det, konstaterar Caroline stolt.

LÄS OCKSÅ:

Foto: IBL, Instagram

Annons