LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Alessos nya kärlekslycka med supermodellen Erin

11 jun, 2020 
Världs-DJ:n Alessandro "Alesso" Lindblad är en av årets sommarvärdar i Sommar i P1.
Nu avslöjar Alesso för Hänt att han funnit kärleken.
– Jag är helt komplett nu, säger han i en intervju med Hänt.
Annons
Regisörens nya bilder – filmer på Aviciis hemliga resa – ”Bearbetade sorgen”Brand logo
Regisörens nya bilder – filmer på Aviciis hemliga resa – ”Bearbetade sorgen”

Alessandro “Alesso” Lindblad, är Stockholms-killen som tagit DJ-världen med storm. Idag bor han på andra sidan jorden och lever livet som den världsstjärna han är. Förutom sin enorm framgång inom musiken är Alesso i år aktuell som en utav sommarvärdarna i Sommar i P1. 

Alesso
Foto: Sveriges Radio

Kärlekslivet genom åren

Alesso var tidigare tillsammans med modellen Emilia Lantz, 28, men paret valde att gå skilda vägar efter att synts tillsammans på offentliga sammanhang som Elle-galan. Idag är Emilia förlovad med Lance Hedman Graaf, 19, son till Magdalena Graaf, 44, och Magnus Hedman, 47.

Alesso och ex-flickvännen
Alesso och ex-flickvännen Emilia. Foto: Karin Törnblom/TT

Stora kärlekslyckan med Erin

Även Alesso, har precis som sitt ex, funnit kärleken på nytt. Det avslöjar han när Hänt pratar med honom inför det prestigefyllda uppdraget som sommarpratare.

Annons

– Kärlekslivet går bra. Jag har faktiskt en flickvän så jag är inte helt ensam under karantänen. Jag har skaffat en tjej och en hund så jag är helt komplett nu, säger Alesso till Hänt.

Även om Alesso inte delar med sig allt för mycket om sitt privatliv via sociala medier så finns det några andra som gärna ger små uppdateringar ibland. Ämnet har nämligen kommit på tal flertal gånger i podcasten Nu börjar livet, som drivs av Rebecca Stella och Vanessa Lindblad.

”Han känner kärlek till sin tjej”

Det är nämligen så att Vanessa är gift med Alessos bror Valentino Lindblad och Rebecca umgås flitigt med DJ:n då de båda bor i USA. I podcasten har de till och med avslöjat flickvännens namn och det visar sig vara modellen Erin Cummins som fångat Alessos hjärta.

– Shoutout Sandro (Alesso) och Erin som har börjat uppfostra katter och sen ge dem nya hem, sa Vanessa i förra veckans avsnitt av podcasten.

Rebecca anser det lite oväntat att Alesso just börjat ta hand om katter men detta menar Vanessa är pågrund av den kärlek som han känner för flickvännen Erin.

– Det är kärlek. Han känner kärlek till sin tjej och hans tjej vill verkligen göra det här och då gör hon det och han hjälper till, förklarar Vanessa.

Erin har även delat med sig av en bild på sig och Alesso från deras julfirande förra året.

FOTO: TT/Instagram

Annons