Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Alec Baldwin reaktion efter dottern Irelands nakenbild

27 jul, 2019 
AvOla Brising
Ireland Baldwin har visat sig helnäck på Instagram många gånger de senaste åren. Ändå fick en blid av hennes nakna rumpa pappa Alec Baldwin att reagera starkt för några dagar sedan.
Annons

Elle Fanning svimmade efter klädmissen – kritiseras av fansenBrand logo
Elle Fanning svimmade efter klädmissen – kritiseras av fansen
Elle Fanning svimmade efter klädmissen – kritiseras av fansenBrand logo
Elle Fanning svimmade efter klädmissen – kritiseras av fansen

Hollywoodstjärnorna Alec Baldwin, 61, och Kim Basingers, 65, dotter Ireland Baldwin, 23, är inte bara kändisbarn, utan även känd för att dela med sig av sina avklädda bilder i sociala medier. Nyligen publicerade hon en bild på Instagram när hon står på en balkong i New York med nästan helt näck så när som på ett par högklackade skor, en handduk på huvudet och en par knappt synbara trosor som verkar bestå av en enda glittrande tråd i grenen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Min rumpa är inte så där vit på riktigt. Det är solen. Eller nej den är också så vit”, skriver Ireland till bilden.

Inlägget har fått 43 000 gillamarkeringar och över 1 500 kommentarer.

Men en av personerna som den här gången har valt att lämna en kommentar är hennes kändispappa Alec. Och han verkar inte överförtjust över dottern visar sin nakna rumpa för hela världen.

Annons

”Ursäkta? Vad?”, skriver skådisen.

Även hennes farbror Billy Baldwin, 56, har lämnat en kommentar. Hans kommentar verkar dock mer vara gjord med glimten i ögat eftersom han skriver:

”Det blir svårt för farbror Billy att ”gilla” den här”

Inte Irelands första nakenbild

Egentligen är väl det märkligaste med allihopa att pappa Alec verkar förvånad, till och med lite indignerad, över dotterns nakna häck. Ireland har nämligen tagit nakenbilder många gånger tidigare.

Senast i mars stod hon och lät sig plåtas helt naken framifrån på en strand av en väninna.  Och på Halloween 2018 visade hon könet på en bild.

Detalj från Instagrambilden där Ireland Baldwin visade sitt kön på Halloween.

Bara några veckor innan det medverkade hon dessutom naken i en PETA-kampanj som syftade till att rädda djurens skinn.

– Detta är något som min mamma har slagits för under hela sitt liv. Jag har det i mitt kontrakt som modell att jag inte bär päls, jag vill inte att det ska kopplas ihop med mig, berättade hon då.

Engagemanget för djuren har förföljt med modellen sedan hon var liten flicka.

– Jag såg bilderna från när min mamma gjorde den här kampanjen, så det var något jag också ville göra, sa hon till Daily Mail.

Foto: ?, Instagram

 

Annons