LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Alcazar-Tess knäckt efter nya babybeskedet: "Livet blir som det blir..."

01 mar, 2018 
AvOla Brising
Alcazar-sångerskan Tess Merkel och maken Kenny Solomons har länge pratat om att adoptera ett barn, om de inte kan få egna. Men enligt sångerskan är det inte längre aktuellt.
Annons

För ett år sedan gifte sig Tess Merkel, 47, och Kenny Solomons, 30, på en sandstrand i Goa. Bara någon vecka innan det berättade Kenny för Hänt att de ville ha barn:

– Vi jobbar hårt på det, att få ett par bebisar.

I somras sa han i Expressen att de hade ändrat sina planer på att bilda familj något:

– Om vi ska ha barn ska vi adoptera. Absolut. Barn i hela världen behöver hjälp och kärlek. Och Tessan och jag kan ge mycket kärlek till ett litet barn.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Framför allt är det Kenny som har varit sugen på att skaffa barn. Alcazar-sångerskan har redan Neo, 14, och Minya, 10, från en tidigare relation och har inte varit lika begiven på det. Då Hänt träffade henne på premiären av filmen ”Coco” i januari berättade Tess, något nedslagen, att planerna på en gemensam bebis har runnit ut i sanden:

– Livet blir som det blir helt enkelt och jag har inte blivit gravid…

Vad gäller att adoptera, vilket Kenny pratade om i somras, sa hon att det inte är aktuellt i dagsläget.

– Nej. Vi har inga planer på det utan fullt upp med allt som det är… men det är klart, om nån skulle behöva hjälp finns vi där.

Om Kenny Solomons fortfarande är lika sugen på att skaffa barn finns det dock kanske en öppning för honom. 2016 berättade nämligen Tess Merkel i podden ”Livshjulet”:

– Jag hade inte haft några problem med att en annan kvinna födde ett barn med Kenny som vi tog hand om varannan vecka. Min syn på familj har inga gränser.

FOTO: IBL

Annons