Alcazar-Tess knäckt efter nya babybeskedet: "Livet blir som det blir..."

Alcazar-sångerskan Tess Merkel och maken Kenny Solomons har länge pratat om att adoptera ett barn, om de inte kan få egna. Men enligt sångerskan är det inte längre aktuellt.

För ett år sedan gifte sig Tess Merkel, 47, och Kenny Solomons, 30, på en sandstrand i Goa. Bara någon vecka innan det berättade Kenny för Hänt att de ville ha barn:

– Vi jobbar hårt på det, att få ett par bebisar.

I somras sa han i Expressen att de hade ändrat sina planer på att bilda familj något:

– Om vi ska ha barn ska vi adoptera. Absolut. Barn i hela världen behöver hjälp och kärlek. Och Tessan och jag kan ge mycket kärlek till ett litet barn.

Framför allt är det Kenny som har varit sugen på att skaffa barn. Alcazar-sångerskan har redan  Neo, 14, och Minya, 10, från en tidigare relation och har inte varit lika begiven på det. Då Hänt träffade henne på premiären av filmen ”Coco” i januari berättade Tess, något nedslagen, att planerna på en gemensam bebis har runnit ut i sanden:

– Livet blir som det blir helt enkelt och jag har inte blivit gravid…

Vad gäller att adoptera, vilket Kenny pratade om i somras, sa hon att det inte är aktuellt i dagsläget.

– Nej. Vi har inga planer på det utan fullt upp med allt som det är… men det är klart, om nån skulle behöva hjälp finns vi där.

Om Kenny Solomons fortfarande är lika sugen på att skaffa barn finns det dock kanske en öppning för honom. 2016 berättade nämligen Tess Merkel i podden ”Livshjulet”:

– Jag hade inte haft några problem med att en annan kvinna födde ett barn med Kenny som vi tog hand om varannan vecka. Min syn på familj har inga gränser.

LÄS OCKSÅ: Alcazar-Tess om beslutet att splittra gruppen: ”Jag måste vidare

Tess Merkel och Kenny Solomons gifte sig 2017 i Goa, Indien.

Hon har barnen Minja och Neo sedan tidigare, här även med Albin, en vän till familjen.

2015-07-28. Sollidenscenen, Skansen, Stockholm, Sverige. Alls??ng p?? Skansen 2015, Avsnitt 6. Bild: Alcazar - Andreas Lundstedt, Therese Tess Merkel och Lina Hedlund. Foto: Magnus Liljegren / IBL IBL

Tess och Kenny driver till vardags barberar-salongen Rusty rascals i Hammarby sjöstad, i Stockholm.

LÄS OCKSÅ: Alcazar-sångerskans romantiska strandbröllop

FOTO: IBL

SENASTE NYTT!