TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Albin Lee Meldaus ursäkt efter orden i Så mycket bättre

10 nov, 2018 
Malin Ljung
Albin Lee Meldau ber om ursäkt för orden i Så mycket bättre
Albin Lee Meldau ber om ursäkt efter sina ord om kulturell apropation i Så mycket bättre. "Inser att jag verkligen har uttryckt mig otroligt dumt. Det är helt och hållet mitt egna fel och jag kan inte skylla på hur TV4 har klippt. Bara på mitt eget beteende", skriver Albin nu.
Annons

Redan innan kvällens program av Så mycket bättre där Charlotte Perrelli är huvudperson väljer Albin Lee Meldau att be om ursäkt.

I ett Instagram-inlägg skriver den folkkära artisten att han sett på avsnittet i förhand, och själv reagerat på att han uttryckt sig klumpigt.

“Måste skriva något som är väldigt viktigt för mig. Jag har sett en förhandsvisning av kvällens så mycket bättre avsnitt och inser att jag verkligen har uttryckt mig otroligt dumt. Det är helt och hållet mitt egna fel och jag kan inte skylla på hur tv4 har klippt. Bara på mitt eget beteende”, skriver Albin i sitt inlägg.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Han förklarar vidare att det är under en sekvens när han pratar om musikstilen reggae som han älskade som liten som det blev helt fel.

Albin Lee Meldaus ursäkt efter Så mycket bättre

“Vill be om ursäkt för de jag sa om kulturell apropation, jag har inget som helst tolkningsföreträde i frågan”, skriver Albin Lee Meldau och fortsätter:

Annons

“Det jag menade var att kärlek är kärlek och alla har rätt att göra det man älskar och att vi alla är en. Hoppas ni kan ta det till era hjärtan att godta min ursäkt”, avslutar han sitt inlägg.

Hans följare har på kort tid fyllt kommentarsfältet med stöd, trots att avsnittet i skrivande stund inte ens visats på tv.

“Alla kan vi göra fel någon gång. Ser fram emot din tolkning ikväll. Sitter på bussen hem efter en tenta och blastar fina dig i hörlurarna. Sådan röst du har. Den värmer en i kylan. Kärlek till dig”, skriver en person.

“Tvivlar inte på att din intention är god. Du verkar vara en varm person med mycket hjärta”, skriver en annan.

“Alla gör och säger fel titt som tätt, men det stora är att be om ursäkt… Och stå på sig vad man menar… Du är fin och ödmjuk o klok”, skriver en tredje.

Så mycket bättre visas på TV4 och TV4 Play på lördag klockan 20.00.

https://www.instagram.com/p/Bp_0UxlhBzW/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=rk2x2yfekvss

FOTO: TV4, Ibl

Annons