LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Alana "Honey Boo Boo" Thompsons familjetragedi

11 aug, 2020 
Linnea Lundgren
Hoeny Boo Boos relation med Mama June
Alana "Honey Boo Boo" Thompson gjorde succé redan som 5-åring.
Men trots att miljonerna regnat över henne och hennes familj har deras liv kantats av många motgångar.
Nu rapporteras familjen vara nära ruinering.
Annons
Honey Boo Boos ofattbara familjetragedi – 14-åringens stora sorgBrand logo
Honey Boo Boos ofattbara familjetragedi – 14-åringens stora sorg

Alana “Honey Boo Boo” Thompson, 14, är van vid att stå i ramljuset. Redan som 5-åring gjorde hon succé i det amerikanska tv-programmet Toddlers and Tiaras där hon med sin kaxiga attityd och knäppa familj band tv-tittarnas hjärtan.

Sedan dess har Honey Boo Boo varit en given stjärna och familjen har flera gånger tillägnats sina egna realityprogram. Bland annat programmet Here comes Honey Boo Boo där Alana fick nära en halv miljon kronor för varje avsnitt där hon medverkade. Programmet sändes totalt i 55 avsnitt utspridda över 5 säsonger som gick mellan 2012 och 2017.

Mama Junes mörka historia

Men livet har inte varit enkelt för Alana och hennes familj. I tv-serien får man ofta följa Alanas mamma June “Mama June” Shannon, systrarna Anna, Jessica, och Lauryn. Sedan start har skandalerna haglat kring familjen och flera gånger har deras liv blivit ett hett ämne för amerikanska medier.

Inte minst kring June. Tidigt under Alanas karriär uppdagades det att June valt att gå tillbaka och starta ett förhållande med en man som tidigare anklagats för att ha sexuellt utnyttjat en av hennes döttrar. Förhållandet tog snart slut igen men även under den senaste tiden har June varit upphov till många rubriker.

Annons

June har sedan länge dragits med ett drogmissbruk och 2019 förlorade hon vårdanden om Alana efter att ha blivit arresterad för innehav av amfetamin.

Fick inte behålla huset

I realityserien Mama June – from Hot to Not kan man se hur Alanas äldre syster Lauryn väljer att ta hand om sin syster efter att mamman förlorat vårdnaden om henne.

Och trots att familjen beräknats tjäna över 240 miljoner kronor via sina många tv-program har de stora ekonomiska problem. Så pass stora att June för ett tag sedan var tvungen att sälja familjens hus för att få ut pengar direkt.

– Jag var tvungen att sälja huset eftersom jag var helt jävla pank, har June sagt om försäljningen enligt The Sun.

Enligt tidningen har även Lauryn stora problem med ekonomin och senast i september förra året var hon nära att förlora det hus där hon bor tillsammans med Alana och maken Josh Efird. Detta efter att ha misslyckats med att betala hyran som ligger på omkring 11 tusen svenska kronor.

Annons