LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Aina Lesses attack på Alexander Skarsgård: "Så jävla töntig!"

25 mar, 2015 
AvAngelica Jaako Billenman
Alexander Skarsgård impar på många – men för en ung Aina Lesse var han bara en tönt.
Annons

Svenske vampyrhunken Alexander Skarsgård, 38, går hem hos kändiskvinnorna i Hollywood. Den senaste tiden uppges det att han dejtat både Margot Robbie, 24, Taylor Swift, 25, Katie Holmes, 36, och Alexa Chung, 31 – för att nämna några! Men hos “Paradise Hotel”-profilen Aina Lesse, 22, är han ingen favorit, i alla fall inte när hon var åttaårig barnskådis och de spelade tillsammans i den svensk-finska filmen “Drakarna över Helsingfors”, 2001.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag tyckte han såg så töntig ut! Jag minns att jag tänkte: ”Vad är det där för tönt?”. Han hade sådana där jeans med tryckta fickor på, det var inga riktiga fickor. Målade fickor liksom, säger Aina om det första mötet med den då 24-årige Alexander Skarsgård.

Aina berättar om sin okända karriär som barnskådis. Foto: Jonas Hessman
Aina Lesse berättar om sin okända karriär som barnskådis. Foto: Jonas Hessman

I tidningen Hänt Extra berättar Aina om sin hittills okända skådespelarkarriär. Hon började i den svenska skräckfilmen “Sleepwalker” som sjuåring. Skådiskarriären började av en slump.

Annons

– Min styvsyster upptäckte en skogsbrand när vi var små. Hon fick vara med i tidningen och jag blev så avundsjuk på henne. Då skickade de in en bild på mig till en modellagentur som plåster på såren. Där började hela den biten. Jag startade som barnmodell och fick lite filmjobb också i den svängen.

Tyvärr blev det bara två filmroller för Aina, “Sleepwalker” och “Drakarna över Helsingfors”, men hon hade önskat att hon fortsatt inom skådespeleriet.

– Det hade varit mitt drömjobb egentligen. Men jag är inte tillräckligt bra. Jag vill inte ge mig in i saker som jag inte känner att jag bemästrar, konstaterar hon.

Andra läser också:

Annons