LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Aina Lesse har ingen kontakt med sin pappa: "Jag vet inte ens var han bor"

01 mar, 2015 
AvPearl Åkesson
Aina Lesses pappa var alkoholist. Hon har ingen kontakt med honom. "Jag vet inte ens var han bor."
Annons

Paradise hotel-stjärnan Aina Lesse, 22, syns just nu i realitysåpan Dokusåpastjärnorna på godset. Under Ainas glada yta finns en sorg. Ainas pappa är alkoholist och varit frånvarande under större delen av hennes liv.

– Vi har aldrig direkt haft någon kontakt. Jag har aldrig bott ihop med honom, han har skrivit ett grattismejl på min födelsedag och så, men mer är det inte, säger Aina till Hänt Extra.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Aina Lesse talar ut om sin missbrukande pappa. Foto: IBL
Aina Lesse talar ut om sin missbrukande pappa. Foto: IBL

Aina vet idag inte var hennes pappa bor. Kontakten är mycket gles och Aina träffade honom inte en enda gång från att hon var sex år fram tills hon blev 19. Sedan dess har hon inte sett honom. Aina rycker på axlarna över att ha vuxit upp utan en fadersgestalt:

– Min relation med mamma är väldigt bra, hon har varit mitt allt. Hon har kompenserat upp för båda, säger Aina och förklarar vidare:

Annons

– Jag känner inte att jag är skadad eller förvirrad. Men jag kan bli avundsjuk på vardagssaker som folk gör med sina föräldrar, som en enkel sak som att få skjuts någonstans. Småsaker, som andra tar för givet.

Aina är medveten om att missbruksproblemen ligger i släkten.

– Jag har ingen dålig relation till alkohol, men jag känner att jag får passa mig för det är sådana saker som ligger i släkten och jag tror att jag är en beroendemänniska, säger hon och fortsätter:

– Jag kan bli väldigt fäst vid saker. Jag vet att det kan slå väldigt snett.

Andra gillar också:

Annons