Artikeln innehåller reklamlänkar

Agnets Sjödins nya livsbeslut efter dottern Majas ord i TV4

Agneta Sjödins plan för dottern Maja Strömstedts flytt.

När Agneta Sjödins dotter Maja Strömstedt flyttar till USA passar Agneta på att följa med. I Efter tio med Malou von Sivers berättar de om det stora beslutet.

Maja Strömstedt, 20, är aktuell med nya singeln No fake love och satsar på en karriär utomlands. En av anledningarna till att hon söker sig utanför Sverige är att hon inte vill jämföras med sina, mycket kända föräldrar, Agneta Sjödin, 51, och Niklas Strömstedt, 60.

Annons: Köp utvalda rosa favoriter i vår shop – stöd Bröstcancerförbundet! (länk till Aller media shop)

I programmet Efter tio med Malou von Sivers berättar Maja Strömstedt att det innebar både fördelar och nackdelar att växa upp med kända föräldrar.

– Jag växte upp med två kända föräldrar och har inte så mycket att jämföra med. Det är både bra och dåligt. Jag har fått lära mig hur det fungerar på tv-inspelningar, turnéer och bakom scen vilket är superlärorikt nu när jag själv ska jobba. Men ibland var det svårt med kompisar att veta vem som är ens riktiga vänner och så, säger Maja Strömstedt i Efter tio.

Maja Strömstedts första resa går till Los Angeles där hon ska skriva musik. Därefter styr hon kosan till New York där mamma Agneta Sjödin kommer att finnas på plats som stöd till sin dotter.

– Ja, jag fick frågan på ett möte om jag helst bor i New York eller Los Angeles, och då föredrar jag nog New York. Så om ett år eller så så är det nog där jag bor, säger Maja Strömstedt.

Agneta Sjödin slutade i höstas på TV4 efter nästan 27 år på kanalen. Hon har varit programledare för bland annat Fångarna på fortet, Gladiatorerna och Sikta mot stjärnorna. I och med att Agneta Sjödin inte längre är bunden till ett fast jobb tar hon tillfället i akt och följer med Maja Strömstedt till USA.

– Och jag kan flytta över lite grann, säger Agneta Sjödin i Malou efter tio.

LÄS OCKSÅ: Agneta Sjödins kärleksbesked – sambo med Kaspersens ex

LÄS OCKSÅ: Agneta Sjödin: Samtalet som fick mig att lämna TV4

FOTO: Stella Pictures, Instagram

SENASTE NYTT!