LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Agnetha Fältskogs glädjebesked – gör comeback med nytt soloprojekt

25 aug, 2023 
Moa Risberg
Agnetha.
Abba-legendaren Agneta Fältskogs kommer nu med ett nytt glädjebesked.
Hon är aktuell med något väldigt spännande!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så träffade Björn Ulvaeus sin kärlek Christina Sas – nu berättar han om glädjenBrand logo
Så träffade Björn Ulvaeus sin kärlek Christina Sas – nu berättar han om glädjen

Agnetha Fältskog, 73, är sångaren och artisten från den svenska och världskända musikgruppen ABBA. Artisterna Björn, Benny, Agnetha och Anni-Frid tog hela världen med storm när de uppträdde med succélåtarna Mamma mia, Waterloo och Dancing queen.

ABBA blev en världssuccé efter sina populära låtar, sin oförglömliga vinst i eurovision och musikalen Mamma Mia som är skriven utifrån deras musik. Bandet lever kvar och har blivit populära favoriter bland musikfantaster i alla åldrar.

Efter att bandet lagt av kan man fortfarande ta del av deras magiska historia, dels genom museumet i Stockholm men nu även genom sina digitala uppträden på konserten ABBA Voyage i ABBA Arena i London.

Agnetas glädjebesked – gör comeback

Under hösten 2021 återförenades ABBA och släppte sitt nionde studio album Voyage, i samband med premiären för det digitala konsert konceptet där artisterna skulle återupplevas digitalt i ABBA arena.

Annons

Sedan dess har det varit ganska tyst ifrån artisternas håll. Men nu hintar Agneta om ett nytt spännande projekt i ett inlägg på sin Instagram.

Vad det är Agnetha försöker säga är ännu en gåta. På sitt verifierade Instagram konto ”agnetha_official” skriver hon ”Where do we go from here?” och visar upp en mystisk bild med guldtext.

Fansens glädje efter inlägget

Efter Agnethas inlägg har flera av hennes fans börjat spekulera i det kommande projektet som hon hintar om. Hon länkar även till en ny hemsida under namnet agnethaofficial.com.

Där fansen möts av samma guldtext som på Instagram och en maillista som de kan skriva upp sig på. Avsändaren för hemsidan är skivbolaget BMG Rights Management UK, vilket har väckt stor nyfikenhet hos fansen.

Enligt uppgifter till tidningen Aftonbladet så kommer Agnetha att släppa musik inom det närmsta. När tidningen kontaktade Agnetas talesperson Andreas Lindé för att bekräfta kommenterade han uppgifterna såhär:

– Jag vill inte kommentera det här i dagsläget. Ni får vänta och se, säger han till tidningen.

FOTO: TT

Annons