Agneta Sjödins stora utseendeförändring

Agneta Sjödins förändring.

Agneta Sjödin har under våren slitit hårt för att få en superkropp i tv-programmet Den stora hälsoresan.
Nu visar tv-profilen upp ännu en förändring i sitt utseende.
 ”Kul att förändra emellanåt”, skriver hon.

Agneta Sjödin, 52, har många järn i elden. Förra året seglade hon över Atlanten i en segelbåt tillsammans med ett gäng kändisar i dokusåpan Över Atlanten. Hon syns också i årets omgång av Fångarna på fortet tillsammans med parhästen Gunde Svan.

Under våren har också Agneta Sjödin genomgått en förändring. Hon är nämligen en av de kändisar som är med i Den stora hälsoresan som visas på Dplay. Där genomgår hon hälsokonceptet 16 weeks of hell – vilket är precis så brutalt som det låter.

Under 16 veckors tid ska hon äta strikt kontrollerat, träna hårt på gymet och ta långa promenader – allt för att få superkroppen.

Agneta Sjödin har jobbat hårt under våren.

Agneta Sjödin har jobbat hårt under våren.

När Agneta Sjödin kom igång var det inte ett harmoniskt upplägg för henne – snarare tvärtom.

– Jag är väldigt stressad, för jag har så mycket att hinna med. Jag ska till Göteborg och jobba, och jag måste hinna med promenaden och gymmet innan, jag måste få med mig matlådor och all logistik. Så nu måste jag hinna med de här sakerna, och jag är skitstressad rent ut sagt, på gränsen till irriterad och arg. För jag fattar inte hur jag ska få ihop den här jäkla dagen, säger Agneta Sjödin i Den stora hälsoresan.

Fina förändringen hos frisören

Nu har dock tv-profilen gjort en förändring av något lugnare slag. På Instagram har hon lagt upp en bild på sig själv direkt från frisörstolen. Brunetten har fått ljusa slingor – och klippt lugg.

Kände mig sugen på lugg igen, så FrisörFrasse klippte till. Kul att förändra emellanåt. Kram”, skriver Agneta Sjödin på Instagram.

Bland kommentarerna trängs positiva omdömen från Agnetas följare.

Shit vad snyggt. Du är verkligen vacker som en dag”, skriver en av hennes följare.

Som gammal frisör så ser du lite busigare ut nu, klädsamt”, tycker en annan.

Även komikern Måns Möller passar på att ge sin åsikt om den nya looken: ”Snyggt. Kan ingen klippa Özz?” skriver han.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram