LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Agneta Sjödins otroliga förvandling i Den stora hälsoresan

21 jun, 2020 
Agneta Sjödin
Agneta Sjödin har avklarat 16 weeks of hell.
Nu visar programledaren upp den enorma förvandlingen – och hyllas av följarna.
– Du ser hur stark ut som helst!, skriver en person i en kommentar.
Annons
Agneta Sjödins kamp under inspelningen: “Det tuffaste”Brand logo
Agneta Sjödins kamp under inspelningen: “Det tuffaste”

I Den stora hälsoresan får Dplay-tittarna följa Agneta Sjödin, 52, Martina Haag, 55, Anders Öfvergård, 52, Måns Möller, 45, Özz Nujen, 44, och Martin Melins, 53, resa mot en mer hälsosam livsstil. Detta gör deltagarna genom att ta sig an träningsformen 16 weeks of hell, vilket innebär att man i fyra månaders tid följer ett strikt kost- och träningsschema.

Realityserien uppskattas av många men under säsongens gång har en hel del kritik strömmat in. Det har då mestadels handlat om att flera av deltagarna fullkomligt rasat i vikt på kort tid och därmed genomgått stora utseendeförvandlingar.

De 16 veckorna är nu över för Den stora hälsoresan-profilerna men det verkar som att de flesta av dem kommer att fortsätta på samma bana efter att kamerorna slocknat.

Agneta Sjödin om tuffa kampen

Agneta Sjödin har flitigt uppdaterat sina Instagram-följare under de senaste månaderna. Det är tydligt att omställningen har påverkat hennes fysiska hälsa en hel del.

Annons

”Under resans gång fanns det dagar när hjärnan onekligen inte var med”, har Agneta tidigare skrivit i ett inlägg.

Programledarens följare har varit väldigt stöttande under de tuffa veckorna. Flera av dem har dock blivit oroade av att Agneta vid flera tillfällen påpekat att hon inte har någon energi.

”Hoppas att du ej tagit på dej en träning som knäcker dig, var rädd om dig Agneta”, hälsar en person i en kommentar på Agneta Sjödins Instagram.

Följarnas stöd efter förvandlingen

I ett nytt inlägg berättar Agneta att hon numera mår mycket bättre.

”Att få känna sig frisk och stark är en fantastisk känsla. 16 weeks of hell är över sedan några veckor men jag tänker hålla i formen så gott det går. Även om jag kommer att lägga det på min nivå”, skriver hon.

På bilderna som Agneta Sjödin har lagt upp ser hon väldigt vältränad ut, vilket är något hennes följare även har uppmärksammat.

”Du ser så jäkla stark ut och är himla vackert både på utseendet och insidan”, skriver en person.

”Wow du ser hur stark ut som helst!”, hälsar en annan.

FOTO: Patrik C Österberg/TT, Dplay

Annons