LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Följarnas starka reaktioner efter Agneta Sjödins bild med systern

16 jul, 2023 
Jonna Lawaetz
Agneta Sjödin
Agneta Sjödin jobbar på för fullt med Bingolottos sommarkväll men under ledigheten passar hon på att umgås med familjen.
Nyligen publicerade hon en bild med systern – och följarna jublar.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Agneta Sjödin om relationen till Casper Janebrink: ”Det är inte...”Brand logo
Agneta Sjödin om relationen till Casper Janebrink: ”Det är inte...”

Programledaren och TV4-profilen Agneta Sjödin, 55, är högaktuell med Bingolottos sommarkväll tillsammans med dansbandsprofilen Casper Janebrink, 53. Det är programledarduons tredje sommar ihop och precis som tidigare år är programmet en succé för alla svenskar som är sugna på sommarbingo.

Casper och Agneta om att leda Bingolotto sommarkväll tillsammans

Under åren som duon har programlett bingolotto tillsammans har de minst sagt blivit goda vänner. Och det har verkligen kommit att bli en kär tradition att leda programmet för Casper och Agneta.

– Jag är taggad som bara den på att köra igång. Det är tredje året i rad som jag och Agneta leder programmet och vi trivs verkligen ihop, sa Casper Janebrink i ett pressmeddelande.

Annons

– Det ska bli jättekul. Det känns verkligen som programmet är uppskattat av både TV-tittare och publik på plats, sa Agneta.

Agneta Sjödins bild med systern väcker starka reaktioner

Eftersom Bingolottos sommarkvällar spelas in i Göteborg innebär det att Agneta tvingas lämna Stockholm under inspelningsperioderna. Under en ledig kväll i Göteborg passade Agneta på att umgås med sin syster och Agneta publicerar en bild från en middag med systern och de ser ut att ha en riktigt trevlig kväll tillsammans.

”Middag med syrran i Göteborg. Hotell Pigalles takterrass. Så mysigt. Och dessutom ett hjärta i ölen. Bara en sån sak”, skriver Agneta.

Men det är en detalj i bilden som följarna reagerar starkt på. Nämligen hur lika Agneta och systern är.

”Oj vad ni är lika”, skriver en.

”Så lika ni är och så vackra båda 2”, kommenterar en annan.

”Så fina ni är och så lika ännu, finast är ert leende”, skriver en tredje.

”Trevlig helg Agneta med din fina syster med, man ser likheter, trevlig kväll”, hälsar en fjärde.

FOTO: Tommy Holl/TT, Instagram

Annons