Artikeln innehåller reklamlänkar

Agneta Sjödins kärleksbesked – sambo med Kaspersens ex

Agneta Sjödins kärleksbesked – sambo med Kaspersens ex

I vintras blev Agneta Sjödin och Martin Lamprecht ett par. Nu har han flyttat hem till henne i Stockholm, men bara på deltid då han pendlar till barn och lägenheten i Göteborg varannan vecka.

I början av 2017 lämnade friidrottsstjärnan Erica Johansson, 44, och dåvarande maken Martin Lamprecht, 55, in en skilsmässoansökan. Och i vintras bekräftade Martin en glad nyhet i Hänt, att han hade funnit kärleken på nytt i den kända programledaren Agneta Sjödin, 51:

– Ja, det stämmer, vi träffas.

Kort därefter bekräftade även Agneta relationen och nu berättar hon i Aftonbladet att de tagit relationen ett steg längre och flyttat ihop. Eller rättare sagt, Martin har flyttat hem till Agneta på deltid.

– Det gör vi bitvis. Martin är ju i Göteborg in emellanåt, förklarar programledaren.

Annons:
Här är vårens mest omtalade – och viktigaste – armband (länk till Aller media shop)

Martin har nämligen kvar sin bostad i Göteborg. Detta eftersom han där har dottern Wilda, 10, som han har delad vårdnad om med Erica. Så Martin pendlar veckovis mellan dottern i Göteborg och sin nya sambo i Stockholm.

Han har innan Agneta varit tillsammans med flera andra kända kvinnor, både före detta modellen Vendela Kirsebom, 51, och Kristin Kaspersen, 48. Med Kristin har han dessutom vuxne sonen Filip Lamprecht, 21, som är tillsammans med kändisdottern och artisten Peg Parnevik, 23.

Agnetas senaste förhållande var med Pierre Dahl, 50, en entreprenör i kosttillskottbranschen, men det tog slut för ett drygt år sedan. Hon har även vuxna dottern Maja, 20, från ett förhållande med artisten Niklas Strömstedt, 60, och har de senaste 15 åren haft flera omskrivna relationer som tyvärr slutat i kärlekssorg. Den här gången ser dock relationen annorlunda ut enligt Agneta:

– Det går jättebra. Det är lugnt och tryggt och stabilt.

Det var inte länge sedan Agneta och Martin visade upp sig offentligt tillsammans för första gången. Detta i samband med att tv-profilen hade releasefest för sin nya roman ”Drömdagboken” i slutet av augusti på en krog i Stockholm. Martin var på plats och passade dessutom på på att hylla sin nya kärlek:

– Förutom att hon är världens vackraste så är hon så otroligt omtänksam. Hon har aldrig något ont att säga om någon.

Agneta Sjödin och Martin Lamprecht visade upp sig offentligt första gången den 20 augusti 2018 då Agneta lanserade sin nya bok Drömdagboken.

Agneta Sjödin gillar att showa.

Programledaren gillar att mingla på event.

Hon har länge lett ”Fångarna på fortet” med Gunde Svan i TV4.

5. AgnetaMan måste gå tillbaka till 2004 för att hitta senaste gången någon döpte sitt barn till Agneta. Men när nya ABBA filmen kommer på bio kanske Agneta får sig en uppsving.

Agneta Sjödin är född och uppvuxen i Hälsingland.

Hon har lett allt från ”Tur i kärlek” och ”Småstjärnorna” till ”Faddergalan” och ”Fröken Sverige” i tv.

Agneta Sjödin var länge singel, men Hänt avslöjade nyligen att hon är ihop med Kristin Kaspersens ex Martin Lamprecht.

LÄS OCKSÅ: Därför lämnar Agneta Sjödin TV4

LÄS OCKSÅ: Agneta Sjödin avslöjar hemliga kärleken – Kristin Kaspersens ex

Foto: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN