Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Agneta Sjödins kärleksbesked – sambo med Kaspersens ex

16 sep, 2018 
AvOla Brising
I vintras blev Agneta Sjödin och Martin Lamprecht ett par. Nu har han flyttat hem till henne i Stockholm, men bara på deltid då han pendlar till barn och lägenheten i Göteborg varannan vecka.
Annons

I början av 2017 lämnade friidrottsstjärnan Erica Johansson, 44, och dåvarande maken Martin Lamprecht, 55, in en skilsmässoansökan. Och i vintras bekräftade Martin en glad nyhet i Hänt, att han hade funnit kärleken på nytt i den kända programledaren Agneta Sjödin, 51:

– Ja, det stämmer, vi träffas.

Kort därefter bekräftade även Agneta relationen och nu berättar hon i Aftonbladet att de tagit relationen ett steg längre och flyttat ihop. Eller rättare sagt, Martin har flyttat hem till Agneta på deltid.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det gör vi bitvis. Martin är ju i Göteborg in emellanåt, förklarar programledaren.

Martin har nämligen kvar sin bostad i Göteborg. Detta eftersom han där har dottern Wilda, 10, som han har delad vårdnad om med Erica. Så Martin pendlar veckovis mellan dottern i Göteborg och sin nya sambo i Stockholm.

Annons

Han har innan Agneta varit tillsammans med flera andra kända kvinnor, både före detta modellen Vendela Kirsebom, 51, och Kristin Kaspersen, 48. Med Kristin har han dessutom vuxne sonen Filip Lamprecht, 21, som är tillsammans med kändisdottern och artisten Peg Parnevik, 23.

Agnetas senaste förhållande var med Pierre Dahl, 50, en entreprenör i kosttillskottbranschen, men det tog slut för ett drygt år sedan. Hon har även vuxna dottern Maja, 20, från ett förhållande med artisten Niklas Strömstedt, 60, och har de senaste 15 åren haft flera omskrivna relationer som tyvärr slutat i kärlekssorg. Den här gången ser dock relationen annorlunda ut enligt Agneta:

– Det går jättebra. Det är lugnt och tryggt och stabilt.

Det var inte länge sedan Agneta och Martin visade upp sig offentligt tillsammans för första gången. Detta i samband med att tv-profilen hade releasefest för sin nya roman ”Drömdagboken” i slutet av augusti på en krog i Stockholm. Martin var på plats och passade dessutom på på att hylla sin nya kärlek:

– Förutom att hon är världens vackraste så är hon så otroligt omtänksam. Hon har aldrig något ont att säga om någon.

Foto: IBL

Annons