LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Agneta Sjödin visar upp lyckan – han är mannen på bilderna

30 nov, 2023 
Agneta Sjödin
Agneta Sjödin har ständigt nya projekt på gång.
Nyligen begav hon sig till Bosnien med en man vid namn Michael.
Nu berättar hon om resan och deras relation.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Dogge anklagas för att fejka – sanningen om mötet med världsstjärnan: ”Ser ut som en tomte”Brand logo
Dogge anklagas för att fejka – sanningen om mötet med världsstjärnan: ”Ser ut som en tomte”

Agneta Sjödin, 56, är ett välbekant ansikte för tv-tittarna. På TV4 ser vi henne i flertal olika produktioner men just nu har hon andra grejer för sig.

På det privata planer har Agneta levt som singel i flera års tid. År 1997 förlovade hon sig med artisten Niklas Strömstedt och tillsammans fick de dottern Maja Strömstedt. Dessvärre tog relationen slut innan paret han ingå i något äktenskap.

Agneta Sjödins kärleksliv under åren – dejtade kändismannen

Året därpå förlovade Agneta sig på nytt men även denna relation fick sig ett slut. Men sen blev tillsist det ett bröllop för Agneta som då fann kärleken i ungdomskärleken Per Alkebäck. Efter tre år som gifta valde de däremot att ansöka om skilsmässa.

Annons

Den senaste offentliga relationen Agneta haft var med före detta elitidrottaren Martin Lamprecht, 60, men paret gick skilda vägar år 2019.

Singellivet verkar däremot inte vara något Agneta deppar ihop över, hon har ständigt bollar i luften och syns alltid med ett leende på sina läppar. Sedan en tid tillbaka har Agnetas populära podcast Så in i själen fått en systerpodd med namn Utomjordiskt. I den undersöker Agneta förekomsten av liv utanför vår planet.

Agneta Sjödin visar upp lyckan – han är mannen från bilderna

Nu visar Agneta upp några bilder från en av sina senaste resor som hon gjort för att samla in podcast-material.

”I början av oktober så besökte jag och Michael från Forntida astronauter Bosnien och det som sägs vara pyramider. I det här samtalet pratar vi om våra tankar och känslor runt det”, skriver Agneta till bilderna.

Det visar sig att följarna är glatt överraskade över Agnetas intresse för det utomjordiska. I kommentarsfältet regnar det in kommentarer från följare som är spända på att få höra det nya avsnittet om Agneta och Michaels resa.

FOTO: TT/Instagram

Annons