TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Agneta Sjödin ska opereras: Jag har svårt att ligga

15 jan, 2017 
https://image.hant.se/image-4948083?imageId=4948083&width=1320&height=689
Johnny Axelsson
Agneta Sjödin tvingas operera sig på nytt efter en gammal skada i höften.
Annons

Programledaren Agneta Sjödin, 49, mår inte på topp. I podcasten Livshjulet berättar programledaren att hon bröt höften i en cykelolycka för två år sedan efter att ha fastnat med cykelhjulet i ett spårvagnsspår.

– I och med fallet så vred sig benet också, och det blev inte helt återställt. Snart två år senare har jag fortfarande konsekvenser av det här. Hade jag inte tränat så hade jag haltat runt, säger Agneta Sjödin i programmet.

4.06665457

Nu väntas ny operation då spikar i hennes höft, gett komplikationer och gör ont.

– Jag ska ta ut en spik. Jag har två skruvar i höger lårbenshals, in i höftkulan går de. Den ena går ut lite grann och jag känner besvär av det här. Jag tror inte han får ut båda, men åtminstone den som sticker ut lite mer än den andra.

Annons

Idag gör spiken så ont att hon har problem att ligga ned.

– Det ska bli skönt att se om det faktiskt förändrar något. För jag har svårt att ligga på den sidan, det är ömt på vissa ställen.

Agneta började sin karriär på Stadsteatern i Göteborg där hon jobbade som ljustekniker. Samtidigt sjöng hon i coverband och spelade teater men det var jobbet som ljustekniker som slutligen ledde till dagens arbete. Bland annat har hon lett program som “Fångarna på Fortet” och  ”Spårlöst”.

Foto: Stella, IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons